Rehber Ses Mühendislerinden Razer BlackShark V2 EQ & Mic ayarları

Bilgim var. Yaklaşık 1 senedir bu rehberdeki hala geçerli olan ayarlarla BlackShark V2 kullanıyorum. Tam güncel bir rehber olsaydı değişen ayarları en iyi ayarlamak için yardımcı olurdu

Kendi Custom ayarlar halen geçerli. Kendine göre bazı ayarları değiştirebilirsin.

Custom Audio EQ ayarı;
31Hz +5dB, 63Hz +2dB, 125Hz 0dB, 250Hz -1dB, 500Hz +2dB, 1kHz +2dB, 2kHz +1dB, 4kHz 0dB, 8kHz -3dB, 16kHz -2dB.

Bazı sağlık problemlerinden dolayı rehberi uzun vadede güncelleyemedim, bunun için üzgünüm. Şuan ayarlar güncelliğini koruyor fakat sadece Razer değil popüler olan bütün kulaklıklar için bir çok kişinin tanıdığı bir isim ile rehberi güncelleyeceğiz. Ses işine gönül vermiş insanlar için sadece oyun değil, müzik odaklı da EQ ayarlarına en verimli şekilde ulaşabilecekler.

Sevgiler

Bazı sağlık problemlerinden dolayı rehberi uzun vadede güncelleyemedim, bunun için üzgünüm. Şu an ayarlar güncelliğini koruyor fakat sadece Razer değil popüler olan bütün kulaklıklar için birçok kişinin tanıdığı bir isim ile rehberi güncelleyeceğiz. Ses işine gönül vermiş insanlar için sadece oyun değil, müzik odaklı da EQ ayarlarına en verimli şekilde ulaşabilecekler.

Sevgiler.

Merakla bekliyorum ve çok geçmiş olsun...

Herkese selamlar. BlackShark V2 SE modelini kullanıyorum aldım alalı bir memnun olamadım. Aldığım ürün şehirde ki Vatan mağazalarında kalan son üründü ve kutunun tutacak kumaşı falan kopuktu yine de aldım kullanıyorum uzun bir süredir lakin aldığımdan bu yana bilgisayarı her açtığımda sol kanal %50 seviyesinde açılıyor (garip şekilde bazen de %100). Windows 10-11 her ikisinde de aynı şekilde. Synapse kurulu veya olmasa bile yine aynı şekilde.

Ses performansına gelirsek Pubg Mobile oynuyoruz arkadaşlarla bazen arkadaşımda Hyperx Cloud 2 var ve ses kasması falan benden daha iyi uzak seslerini, araç seslerini ve ayak seslerini benden daha iyi alıyor. Bir memnun kalamadım şu V2 SE modelinden. Son zamanlarda da yine sol kanaldan oyun esnasında cızırtı gibi haşırtı gibi sesler gelmeye başladı galiba yakın zamanda veda edeceğim bu kulaklığa.

Herkese selamlar. BlackShark V2 SE modelini kullanıyorum aldım alalı bir memnun olamadım. Aldığım ürün şehirde ki Vatan mağazalarında kalan son üründü ve kutunun tutacak kumaşı falan kopuktu yine de aldım kullanıyorum uzun bir süredir lakin aldığımdan bu yana bilgisayarı her açtığımda sol kanal %50 seviyesinde açılıyor (garip şekilde bazen de %100). Windows 10-11 her ikisinde de aynı şekilde. Synapse kurulu veya olmasa bile yine aynı şekilde.

Ses performansına gelirsek PUBG Mobile oynuyoruz arkadaşlarla bazen arkadaşımda HyperX Cloud 2 var ve ses kasması falan benden daha iyi uzak seslerini, araç seslerini ve ayak seslerini benden daha iyi alıyor. Bir memnun kalamadım şu V2 SE modelinden. Son zamanlarda da yine sol kanaldan oyun esnasında cızırtı gibi haşırtı gibi sesler gelmeye başladı galiba yakın zamanda veda edeceğim bu kulaklığa.

Arızalı olabilir hocam çünkü bende V2 ses kartlı olan modeli kullanmıştım programda çok sorunlar yaşadım. Aslında iyi kulaklık ses kasma vs sorun yoktu sadece programsal sıkıntılar vardı. Sonra da ne hikmetse Razer bu ürünü kaldırdı. V2X ve v2X in USB lisi var sadece. Bilemiyorum bir problem oldu çözemediler mi nedir? Ama bu seri neden kalktı anlamış değilim. Ayrıca Black Widow V4 Pro klavye aldım 2 ay sonra tuşlar çift basmaya başladı. Razer'dan 2 ürün sadece sağlam çıktı bugüne kadar.

Barracuda X Roblox Edition sorunsuz kullanıyorum program desteği yok tak çalıştır.

Bir de Basilisk V3 HyperSpeed Wireless pilli model oda sorunsuz

Şahsen klavyesini almaya korkuyorum 10 bin de versen klavye sorunlu olabiliyor. Sanırım ya iyi test yapılmıyor ya da acele ediliyor. Bilemedim. Ama ürünleri de aşırı pahalılaştı artık bakılmaz oldu.

Ornata V3 kullandım mesela adamlar oyun klavyesi diye satıyor ama Anti-Ghosting yok.

Arızalı olabilir hocam çünkü bende V2 ses kartlı olan modeli kullanmıştım programda çok sorunlar yaşadım. Aslında iyi kulaklık ses kasma vs sorun yoktu sadece programsal sıkıntılar vardı. Sonra da ne hikmetse Razer bu ürünü kaldırdı. V2X ve v2X in USB lisi var sadece. Bilemiyorum bir problem oldu çözemediler mi nedir? Ama bu seri neden kalktı anlamış değilim. Ayrıca Black Widow V4 Pro klavye aldım 2 ay sonra tuşlar çift basmaya başladı. Razer'dan 2 ürün sadece sağlam çıktı bugüne kadar.

Barracuda X Roblox Edition sorunsuz kullanıyorum program desteği yok tak çalıştır.

Bir de Basilisk V3 HyperSpeed Wireless pilli model oda sorunsuz

Şahsen klavyesini almaya korkuyorum 10 bin de versen klavye sorunlu olabiliyor. Sanırım ya iyi test yapılmıyor ya da acele ediliyor. Bilemedim. Ama ürünleri de aşırı pahalılaştı artık bakılmaz oldu.

Ornata V3 kullandım mesela adamlar oyun klavyesi diye satıyor ama Anti-Ghosting yok.
Teşhir yada iade bir ürün mü aldım bilmiyorum her seferinde (sol yazmışım yukarıda ama sağ taraf) %50 ile açılıyor alışkanlık oldu her PC açtığımda girip bakıyorum seviye 50 ise 100 yapıyorum. Birde cızırtı başlayınca soğudum artık Hyperx Cloud 3 siparişi verdim bakalım.

Ses performansına gelirsek Pubg Mobile oynuyoruz arkadaşlarla bazen arkadaşımda Hyperx Cloud 2 var ve ses kasması falan benden daha iyi uzak seslerini, araç seslerini ve ayak seslerini benden daha iyi alıyor. Bir memnun kalamadım şu V2 SE modelinden. Son zamanlarda da yine sol kanaldan oyun esnasında cızırtı gibi haşırtı gibi sesler gelmeye başladı galiba yakın zamanda veda edeceğim bu kulaklığa.
Sizin yaşadığınız sorunun galiba bir benzerini yaşayan olmuş. Eğer konudaki önceki sayfalara göz atarsanız böyle bir problemden dolayı garantiden farklı muadil bir ürün ile değişimi gerçekleştirmişlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı