Ben 15 yaşındayım daha yeni yeni kalınlaşmaya başladı. Bence ince sesli olmak da kötü değil müzik konusunda ince seslere daha kolay çıkabiliyorsunuz
.
Üniversitede ev arkadaşlarımdan biri de sen gibiydi, telefon görüşmelerinde yan odadan bass gitar gibi sesi geliyordu adamın. Tam bariton, aslında bu sesler değerlendirebilir, seslendirmeler olsun sunumlar olsun, korku filmleri olsunBenim sesim haddinden fazla kalın. Duyan yadırgıyo. Bence şükret halina. Seninki ilerde normale gelir ama ben...![]()
nasıl atılıyor yeniyim pek bilgim yok daSes at bakalım.
Aslında müzikle ilgileniyorum. Birkaç arkadaşım şarkı söylerken sesimi dinledi çok güzel söylüyorsun dediler. Kırmamak için mi yoksa beğendilermi bilemem amaDostum sesinde anormal bir şey görüyorsan şarkıları seslendirenler gibi söylemeyi dene.
Sakız çiğne, en sertini bul ve evdeyken 2 tane at çeneni geliştir.
Çok sessiz ve ağır bir şekilde nefes al ve sss diye yılan gibi kesintisiz bir şekilde nefesini boşalt ve tekrar et.
Sigara ve alkol kullanma.
Bağırarak ses tonunu çok kaliteli bir şekilde indirip kaldırmayı dene yanı kalın aaaaa diye bağırırken inceye hemen değil sanki sesi kısar gibi geç.
Şan dersi al.
Bu yorumla daha çok moralim bozuldu.Üniversitede ev arkadaşlarımdan biri de sen gibiydi, telefon görüşmelerinde yan odadan bass gitar gibi sesi geliyordu adamın. Tam bariton, aslında bu sesler değerlendirebilir, seslendirmeler olsun sunumlar olsun, korku filmleri olsun)))
Moral bozmak için demedim hocam, kıymetli ses olarak düşünüyorum aksine. Dublaj sanatı çok güzeldir, belki aklına yatabilir diye söyledim. Müzikte de çok aranan sesler bunlar. Sadece bu sebeple söyledim.Bu yorumla daha çok moralim bozuldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.