Ses sistemi nasıl laptopa bağlanır?

Sarı olan video ancak yine de sw'ye takıp bir deneyin.

Diğer türlü diğer kablodan subwoofer için bir adet rca kablosu çekmen gerekir.

Direkt her şey içinde olduğundan dolayı Bass'ın çalışmayacağını pek düşünmedim.

Bunu alsam sarıyı SW'ye bağlasam olma ihtimali varmıdır?
Çünkü şuan kırmızı kablo SW'ye takılı,beyaz olan ise FL'de yani tek hopörlörden dinliyorum.FR'a takıncada tek hopörlör sağdan dinleniyo.Linkeki ürünü alsam Sarı kablo işe yararmı acaba?

Bunu alsam sarıyı SW'ye bağlasam olma ihtimali var mıdır?
Çünkü şu an kırmızı kablo SW'ye takılı, beyaz olan ise Fl'de yani tek hoparlörden dinliyorum. Fr'a takınca da tek hoparlör sağdan dinleniyor. Linkeki ürünü alsam sarı kablo işe yararmı acaba?

Yine de siz elinizdeki üründeki sarı kafayı SW'ye takıp deneyin bir.

Hani olabilir evet ancak satıcıya sorun üç kablo da ses iletimi için uygun mu diye. Genel olarak sarı kablo video girişi olarak kullandığından dolayı kesin bir şey de diyemeyeceğim.

Yine de siz elinizdeki üründeki sarı kafayı SW'ye takıp deneyin bir.

Hani olabilir evet ancak satıcıya sorun üç kablo da ses iletimi için uygun mu diye. Genel olarak sarı kablo video girişi olarak kullandığından dolayı kesin bir şey de diyemeyeceğim.

Elimdeki kabloda sadece kırmızı ve beyaz kablo var :D
Satıcıya soracağım şimdi ses için yazıyor ama garantiye almak lazım.

Elimdeki kabloda sadece kırmızı ve beyaz kablo var :D
Satıcıya soracağım şimdi ses için yazıyor ama garantiye almak lazım.

USB'li olanı aldınız sanıyordum.

Yine de sorun eğer sesi iletiyorsa büyük ihtimalle sorunsuz çalışır.

AUX bağlantılı olanını aldım.
Bir de laptop hoparlörü ile ses sistemini aynı anda çalmanın bir yolu yok mu?
Tesisatı kurduk bilgisayarın sesi gitti :/

Maalesef aynı anda çalışmaz.

Laptopun hoparlörünü seçip kullanabilirsiniz ses kısmından. Zaten Jak'ı çıkardığın zaman laptoptan ses alabilmen gerek.

Maalesef aynı anda çalışmaz.

Laptopun hoparlörünü seçip kullanabilirsiniz ses kısmından. Zaten Jak'ı çıkardığın zaman laptoptan ses alabilmen gerek.

Anladım hocam. Tekrardan teşekkürler. Satıcının cevabından sonra tekrardan yazıyı güncellerim.

Anladım hocam. Tekrardan teşekkürler. Satıcının cevabından sonra tekrardan yazıyı güncellerim.
Satıcı bütün çıkışların ses olduğunu söylüyor.
Ürünü alıyorum o zaman.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231127-095523_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20231127-095523_Hepsiburada.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

Satıcı bütün çıkışların ses olduğunu söylüyor.
Ürünü alıyorum o zaman.

Al dene bakalım.

Merhaba. Öncelikle 3 adet RCA to AUX kablosuna ihtiyacin var. RCA'lari amfiye girdikten sonra elindeki 3 adet erkek AUX ucunu ise böyle bir AUX çoğaltici alip çoğalticiya takacaksin.

Eğer bilgisayar anakartın olsaydi mikrofon ve dijital girişi de kullanarak 5.1 Ses alabilirdin ama laptop kombo jak olduğu için böyle bir aparata da ihtiyacin var. Kolonlari ise amfiye yukarda soylenildiği gibi gireceksin. Çoğalticidan gelen 1 erkek aux kablosunu da laptopa gireceksin ve montaj tamam.

Ses ayarlarından 5+1 ve Hoparlor Doldurma modunu dene. Tüm kolonlardan ses alabildiğine emin ol. Realtek sürücüsünü son sürüm kullanman daha sağlıklı olacaktır.
Screenshot_2023-11-28-23-58-54-564_com.mi.globalbrowser.jpg

Arkadaşın attığı resme göre konuşacak olursak 2+1 sisteme sahip.

Böyle birçoklayıcıya ne kadar ihtiyacı var tartışılır.

En son 3 rca to AUX almıştı ancak onun hakkında da bir güncelleme yapmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı