Sessiz güç kaynağı tavsiyesi

Mertbsrr

Centipat
Merhabalar öncelikle işim gereği bilgisayarimi kapatamiyorum 7/24 açık diyebilirim ve piyasada ki sessiz diye adlandirilan FSP 500W AHBC ve FSP 500W Hydro k serisi iki modeli deneme şansım oldu ve her ikisinden de memnun kalmadım. İhtiyacım doğrultusunda araştırma yaptığım da Cooler Master'in çok sessiz modellerinin olduğunu okudum fakat birçok modelin 500W'liğini bulamadım, o yüzden başlık açmak istedim sessiz olduğunu bildiğiniz deneyimlediğiniz maksimum 650Watt'a kadar güç kaynağı tavsiyeniz olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe?

Fena değil fiyatına göre sunduğu özellikler. Detaylı incelemesini bulamadım ama.

Kötü bir ünite, tavsiye etmeyin:

Kötü bir ünite, tavsiye etmeyin:

Güvenilir inceleme varsa bildiğin bakayım ama LTT forumlarındaki tier listten bahsediyorsan pek ciddiye almıyorum maalesef.

Bütçe?

maks 700-800 tl

% Kaçta kaç DB'de çalıştığını yazan bir sayfa bulamadım biliyorsanız atabilir misiniz?

Ben de göremedim, ama sessiz çalışıyor, merak etmeyin.

Sosyalde bu ürünü kullanan herkes sessiz çalıştığını söylüyor.

High Power PSU'lar genelde sessiz oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı