Sessiz İstila 3 yayınlandı

Yeni gelen iktidar TSK'yı sokağa çıkarmalı tüm mültecileri toplanıp Suriye'ye geri gönderilmeli biz bu mültecilerin canlarını aman Suriye'ye gönderirsek ne olur düşüncesini bırakmazsak bunlar gitmez. Edediyen burada kalırlar.

Hocam hükümet emir versin, vatandaş olarak hepimiz meydanlara çıkalım, gördüğümüz her kaçağı yakalayıp polise teslim edelim. Ben de dahil herkes bu işi seve seve yapar.
 
Hocam hükümet emir versin, vatandaş olarak hepimiz meydanlara çıkalım, gördüğümüz her kaçağı yakalayıp polise teslim edelim. Ben de dahil herkes bu işi seve seve yapar.
Şimdi bana merhametsiz diyenler olabilir.
Mülteciler 10 çocuk yaparsa 10'uda yardım alır asıl vatandaş yardım almazsa
Ülkenin huzurunu kaçırıp asıl insanlarına zarar veriyorsa gidecek bu kadar.
 
Şimdi bana merhametsiz diyenler olabilir.
Mülteciler 10 çocuk yaparsa 10'uda yardım alır asıl vatandaş yardım almazsa
Ülkenin huzurunu kaçırıp asıl insanlarına zarar veriyorsa gidecek bu kadar.

Kim ne derse desin, Türkiye Türklerindir. Ülkede bayrağını seven, ilkelerine sahip çıkan herkes Türk'tür.

Ayrıca bu insanlar ülkesinde savaş olduğu için geçiçi bir süreliğine ülkemize sığınmacı olarak geldiler. Artık savaş bitti, bu ülkede de sığınmacı statüleri sona erdi. Ülkesine geri gitmezlerse kaçak durumuna düşerler. Kaçakları sınır dışı etmekte her ülkenin yapması gereken görevdir. Ülkesine geri dönmüyor mu? Orduyu bu iş için yetkilendir, hepsini toplayıp sınıra bırak, kim nereye gidiyorsa gitsin. Bütün sığınmacılara da, ya ülkenize bizim güvenliğimiz ile geri döneceksiniz, ya da sizi sınıra bırakıp, başınızın çaresine kendiniz bakıcaksın demeliyiz. Göreceksiniz ki o zaman mecburen gönüllü gitmeye başlayacaklar.
 
Noktalama hatası yaptığım için ceza yedim o yüzden yazamadım.

@TC Zafer Arslan @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Yazdığınız ak troll vb. şeyler beni çok üzdü. Ben mülteci istiyorum gitmesinler gibi bir laf etmedim. Ben sadece videoyu yayınlayan kanala laf ettim. Bu kadar abartılı tepki alacağımı bilsem onu bile yazmazdım. Gerçekten son zamanlarda bu kadar üzüldüğümü hatırlamyorum. Normalde böyle şeyleri kafama çok takmam fakat akpli aktroll demeniz çok kötü. 2 yıldır akpnin pisliklerini aileme anlatmak için dilimde tüy bitti. Bunun üzerine böyle dediniz.


Buradan akpli olmadığımı anlarsınız.

Maddi kısma gelince benim maddi durumum kimseyi ilgilendirmez. Şu anda durumumuzun iyi olmasının nedeni miras kalması.

Olay bu kadar aynı şeyi savunmamıza rağmen ya beni anlamadınız ya da anlamamazlıktan geldiniz.

İyi günler.
 
@Mv. Adayı Hadji Sun Öncelikle ben kimsenin maddi durumuyla alay etmedim. Malum Trolller genellikle makarna ve kömür aldıkları için malum partiye tapıyor.

Bir de bu gibi videoları çekmek çok kolay bir iş miş gibi laf etmeniz ve o videodan para kazanmasına karşı olduğunuzdan dolayı kendinizi Malum Troll olarak lanse etmiş gibi göstermiş oldunuz.

O videonun serisi için çok büyük bütçe harcandığı bariz belli. Özellikle Sessiz İstila 2 videosu. YouTube'den gelecek 3 - 5 kuruş, o serilere harcadığı paranın sence kaçta birini karşılayacak?

Herkeste farkındalık oluşsun, millet neyin ne olduğunu anlasın diye, güzel bir seri haline getirmişler. Bu tür olaylara sessiz kalırsak, bu sığınmacı ve kaçaklar asla gitmeyecek ve bir ömür bunlarla yaşayacaksınız. Kendi ülkenizde mülteci olmak istemiyorsanız, böyle şeyleri kötülemeyin. Bakın eleştirebilirsiniz ama kötülerseniz bu yanlışı desteklemiş olursunuz. Saygılar.
 
Son düzenleme:
aynı şeyi savunmamıza rağmen

İsterseniz farklı şeyi de savunabilirsiniz ancak farkındalık oluşturulmaya çalışan bir videoya para kazanılması yönünden baktığın için trol olduğun düşünüldü ve normal olduğunu da düşünüyorum. Yanlış anlamazsanız benim tavsiyem, olaylara tek taraflı bakmayın ve çok taraflı bakmaya çalışın. Amacı para kazanmak olsa bile ortada bir emek var ve farkındalık oluşturulmaya çalışıyor. Muhalefetin yapmadığı şeyi yapıyorlar, daha ne yapabilirler ki? Zafer Partisi dahil değildir bu söylemime.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı