Sessiz PSU tavsiyesi

Arkadaşlar, hem sessiz hem enerji tasarrufu en az Bronze olan bir güç kaynağı arıyorum. Özellikle sessiz çalışmasını istiyorum gerçekten sessiz çalışma alanında kendini kanıtlamış güç kaynağı tavsiye eder misiniz? 600W veya 650W işimi görüyor. Bütçe olarak bir limit koymadım şu 2 özelliği taşısın yeterli, çok da fiyat olarak uçmasa iyi olur.

Kendim ve abim kullanıyor fan sesini duyamıyorum, yaklaşık 3-4 gün önce aldım ve PSU'mu değiştim Dünya varmış dedim.

Bütçe belirtmemişsiniz fakat sessiz ve kaliteli güç kaynakları genelde pahalı oluyor. Ben FSP Hydro G PRO 750W kullanıyorum ve arkasındaki ECO Mod tuşu sayesinde fanlar güç tüketimi 200-250W'ye ulaşmadığı sürece dönmüyor.

Be Quiet System Power U9 600w 80+ Bronze veya Corsair CV650 650w 80+Bronze. Be Quiet gercekten sessiz. Corsair de cok iyi bu konuda. Size kalmis. Be Quiet te 2 adet 8+8 Pci-e kablo bulunuyor. U9 olmayan modelini yurtdisinda bulursaniz tum kablolar kilif kapli. U9 modelinde duz sira halinde kablo var. Corsair CV650 de kilif kapli kablo var ama tek 8+8 kablo var. Amd ekran kartiniz varsa eger 16 pin kartlarda ayni kablo uzerinden baglanti sorun yapiyor. 2 adet kablo sart.
20200917_203004.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı