remoggs
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, ben şu an LGS'ye çalışıyorum ve yaklaşık 5 ay önce Fitness'a başladım ama düşük bütçeli bir salon ve sık gidemediğim için az gelişiyorum. LGS'den sonra büyük planlarım var bu yüzden şimdiden vücut geliştirmeyle ilgili bilgi toplamak istiyorum. İlk olarak;
-Bölgesel çalışmak doğru mudur?
Programı 8 günde 30+20 dakikalık vücut geliştirme + kardiyoya ayırırsam,
•Pazartesi bacak.
•Salı boyun, kalça.
•Çarşamba ön üst vücut (karın, kanat, göğüs)
•Perşembe arka üst vücut (sırt, bel, omuz)
•Cuma bacak.
•Cumartesi boyun, kalça.
•Pazar ön üst vücut.
•Pazartesi arka üst vücut.
Yaparsam yanlış bir şey olur mu?
İkinci olarak;
Ağır çalışıp (powerlifting kadar değil) 6 set 8 tekrar yaparsam bu programa uyar mı?
Son olarak;
Bulking veya definasyon işlerine girişmeden değil de beslenmeme dikkat ederek düz çalışsam ilerlememin hızında değişiklik olur mu? Çünkü fitnessin yanında su topuna da gitmek istiyorum ( su topuna gittiğim günler kardiyo yok) ve bulk yaparak kilo alırsam yüzerken zorlanırım.
Bir de pronator muscle denen bir kas var ve benim bilek güreşine ilgim var nasıl yapabileceğimi biliyorsanız yazar mısınız
-Bölgesel çalışmak doğru mudur?
Programı 8 günde 30+20 dakikalık vücut geliştirme + kardiyoya ayırırsam,
•Pazartesi bacak.
•Salı boyun, kalça.
•Çarşamba ön üst vücut (karın, kanat, göğüs)
•Perşembe arka üst vücut (sırt, bel, omuz)
•Cuma bacak.
•Cumartesi boyun, kalça.
•Pazar ön üst vücut.
•Pazartesi arka üst vücut.
Yaparsam yanlış bir şey olur mu?
İkinci olarak;
Ağır çalışıp (powerlifting kadar değil) 6 set 8 tekrar yaparsam bu programa uyar mı?
Son olarak;
Bulking veya definasyon işlerine girişmeden değil de beslenmeme dikkat ederek düz çalışsam ilerlememin hızında değişiklik olur mu? Çünkü fitnessin yanında su topuna da gitmek istiyorum ( su topuna gittiğim günler kardiyo yok) ve bulk yaparak kilo alırsam yüzerken zorlanırım.
Bir de pronator muscle denen bir kas var ve benim bilek güreşine ilgim var nasıl yapabileceğimi biliyorsanız yazar mısınız
Son düzenleme: