Sevdiğim kadın için ne yapabilirim?

kandas13

Hectopat
Yer
Rio de Janeiro
Daha fazla  
Arkadaşlar direkt konuya girecem, 10 senedir sevdiğim ve beklediğim biri var. Çok kez gidip söylemeye çalıştım lakin cesaretimi toplayamadım ya da hep bir engel çıkıp durdu. Kızla dün sosyal medya üzerinden konuşmaya başladım, normalde saat 11'de uyuyan kız benimle konuşurken sabah 6'ya kadar konuştuk. Bugün de ''Ben kimseyle konuşmak istemiyorum'' deyip duruyordu. Bu kızın amacı ne, nasıl kendime aşık edebilirim?

Bir kızı kendinize aşık olmak için bu kadar uğraşmaya gerek yok kendiniz olun pek aşk insanı değilim fakat kıza hava aticam diye kendinizi heba etmeyin kadere bırakın.

Kız muhtemelen ilgi meraklısı kezbanın teki, uzak durman daha iyi olur. Kimseyle konuşmak istemeyen biri konuşmak istemediğini neden söylesin, bunun yerine susmaz mı? Konuşmak istemezsen konuşmak isteyen biri olursa dersin, durduk yere böyle söylenmesi ilgi meraklısı olduğunu düşündürttü. Senden daha fazla ilgi bekliyor gibime geldi. Kahve içmeye davet edebilirsin. Ben olsam uzak durur hayatıma yalnız devam ederim. Gençliğin boşa gitmiş zaten, ömrünün tamamı gitmesin bari.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı