Sevdiğim kız beni arkadaş olarak görüyor

@BizowiE hocam bana kalırsa kızı çok zorlama. Bellli ki istememiş. Yoksa günümüzdeki her kızın mı zamana ihtiyacı var anlamadım gitti. Tabii ki iletişimi kökten kesme ama bırak genelde sohbeti açan veya yazan o olsun.

Son olarak daha yeni tanıştığın birine seni seviyorum dersen alacağın cevap çok büyük olasılıkla olumsuz olur. Kız seni direkt kırmak istemediği için de zamana ihtiyacım var demiş diye yorumladım olayı.

Bu tarz çok olayla karşılaştım arkadaş çevremde o yüzden normal geliyor artık.

Bir kız seninle arkadaş olmak istediyse ona ilişkinizin farklı olmasını istediğini söylemeli ve kız sana dönünceye kadar da sen onunla konuşmamalısın. Başka kız bulursun yapılması gerekeni yapmışsın daha fazla kovalama konuşmak isterse kendi gelir ama arkadaşça konuşmak isterse de daha sıcak bir ilişki kurmak istediğini söyler ve konuşmayı sonlandırırsın.

Herkes aynı şeyi dedi konuşmayı bundan sonra ben başlatmıyacağım. Yazarsa o yazsın.
Bugün bir erkek arkadaşım onun çok çok yakın arkadaşı ona şu soruyu sordurttum.
"Bana şey dedi senle artık konuşmayacağını onu istemediğini dedi. Ne oldu aranızda?"
Kıza tam bu soruyu sordurttum cevabı ya olumlu ya da olumsuz olacak arkadaş bana SS atacak.

@370655 ilk kez tanıştım ama ondan hoşlanmaya başlayalı çok olmuştu.
O da arkadaş gibi arkadaş deyince zoruma gitti ve erken açıldım kıza.

Daha yeni tanıştık be az dur da bakarız der gibi bir hali var bana. Aynı okuldayız.
Aslında hiç uğraşmamak gerek de takipten çıkarıp keyfine bakacaksın zaten reddedilmişsin zorlamanın manası ne.
Yazmıyacağım bakalım bana yazmaya devam edecek mi?

Son düzenleme:
@BizowiE aynen hocam sizin yazmanıza gerek yok. Bırakın o sizin arkanızdan sürünsün.

Kız araştırdıklarıma göre daha önce çok kırılmış gerçektende dediği bahane değil.
Ona yazan olmuş yavşaklıktan dolayı bunları ciddiye almayıp beni ciddiye alıyormuş. Arkadaşı söyledi bunları bana. Benim gerçekten sevdiğimi anlamış öyle açıkladı arkadaşı.
Şu anlık durum böyle.

Kız araştırdıklarıma göre daha önce çok kırılmış gerçektende dediği bahane değil.
Ona yazan olmuş yavşaklıktan dolayı bunları ciddiye almayıp beni ciddiye alıyormuş. Arkadaşı söyledi bunları bana. Benim gerçekten sevdiğimi anlamış öyle açıkladı arkadaşı.
Şu anlık durum böyle.
Ne oldu ?

Arkadaşlar bir kızla pazar gününden beri konuşuyorum bir konu açıldı ve sana öncelik veriyorum yazarken dedim. O da buna "işte arkadaş gibi arkadaş" dedi. Bende kendimi tutamadım erken olduğu halde seni arkadaş olarak görmüyorum senden hoşlanıyorum dedim. Sonra da olabilir dedi lakin sonradan 3-4 aydır hoşlandığımı söyleyince şaşırdı. Ve bende arkadaş kalmayacak ve hiç konuşmayacak gibi yazılar yazdım o da benimle konuşacak misin konuşmayacak misin dedi. Yazmaya devam ettim. Dün oldu bu olay. Daha önce ilk kez hoşlandığımi söyledikten sonra beni çok yıprattılar çok kişiyi sevmeye çalıştım o yüzden kimseyi sevemiyorum dedi bana. Ama gelecekte ne olur bilemezmiş.
Arkadaşım olarak görüyorum seni ve ben kimseyi sevemiyorum dedi.
"Cidden duygularımı bitirdiler heveslerimi heyecanlarımı tükettiler ve ben artık eskiden yasadigim hiçbir duyguyu yaşayamıyorum çok kisiyi sevmeye çalıştım bu duygusuzluktan kurtulmak için ama olmadı belki olur bir gün bilmiyorum"dedi.
Bu lafların arasındaki kelimelere göre sanki zamana ihtiyacı var gibime geldi beni sevmesi için.
Belki bir gün olur bilemem, gelecekte ne olacağını bilemem gibi cümleler kurdu.
Onu hızlı kaybetmek istemediğimden yazmaya devam ettim. Ne yapılmalı böyle bir durumda?
Bu kız daha çok ilgiyi ve kalbe önem veriyor gibime geldi.
Sizin düşünceleriniz neler ne yapılmalı bu durumda?

Yardım edecek yok mu?

@494528
@370655
Arkadaşlar sizleri diğer erkekler soruyor konularında gördüm yazımı okuyup yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam kişisel düşüncem biraz "blackpillci" gelebilir öncelikle kusura bakmayın. "Gelecekte ne olur bilemem, kimseyi sevemiyorum ben.." türünden sözlere asla itimât etmeyin. Böyle bir mantık cepte tutma mantığıdır, bildiğiniz friendzone vakâsı olmuş bu. Kızın muhabbetini seviyorsanız, umûdunuzu yıkmak istemiyorsanız bu konuyu açmayın; bunu kıza da kendinize de söyleyin derim. Zorla güzellik olmaz, bekleye bekleye sizi sevecek mi, sanmıyorum. Birisiyle bir süre konuştuktan sonra aşağı yukarı meyliniz belli olur zâten, bu bitki değil filizlenmesini bekleyeceksiniz sonra da büyüyecek.. Sizin yerinizde olsam doğrudan iletişimi keserdim ama dediğiniz derecede seviyorsanız bunu yapmak zor olur. İletişimi biraz azaltıp kendi hayâtınıza odaklanmak en doğru seçenek gibi görünüyor..

Arkadaşlar bir kızla pazar gününden beri konuşuyorum bir konu açıldı ve sana öncelik veriyorum yazarken dedim. O da buna "işte arkadaş gibi arkadaş" dedi. Bende kendimi tutamadım erken olduğu halde seni arkadaş olarak görmüyorum senden hoşlanıyorum dedim. Sonra da olabilir dedi lakin sonradan 3-4 aydır hoşlandığımı söyleyince şaşırdı. Ve bende arkadaş kalmayacak ve hiç konuşmayacak gibi yazılar yazdım o da benimle konuşacak misin konuşmayacak misin dedi. Yazmaya devam ettim. Dün oldu bu olay. Daha önce ilk kez hoşlandığımi söyledikten sonra beni çok yıprattılar çok kişiyi sevmeye çalıştım o yüzden kimseyi sevemiyorum dedi bana. Ama gelecekte ne olur bilemezmiş.
Arkadaşım olarak görüyorum seni ve ben kimseyi sevemiyorum dedi.
"Cidden duygularımı bitirdiler heveslerimi heyecanlarımı tükettiler ve ben artık eskiden yasadigim hiçbir duyguyu yaşayamıyorum çok kisiyi sevmeye çalıştım bu duygusuzluktan kurtulmak için ama olmadı belki olur bir gün bilmiyorum"dedi.
Bu lafların arasındaki kelimelere göre sanki zamana ihtiyacı var gibime geldi beni sevmesi için.
Belki bir gün olur bilemem, gelecekte ne olacağını bilemem gibi cümleler kurdu.
Onu hızlı kaybetmek istemediğimden yazmaya devam ettim. Ne yapılmalı böyle bir durumda?
Bu kız daha çok ilgiyi ve kalbe önem veriyor gibime geldi.
Sizin düşünceleriniz neler ne yapılmalı bu durumda?

Yardım edecek yok mu?

@494528
@370655
Arkadaşlar sizleri diğer erkekler soruyor konularında gördüm yazımı okuyup yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam kafana hiç takma akışına bırak çoğu kiz dert ediyor kendi geliyor 1 aydır hoslandigim kız geçen bana seninle konuşmak güzel ama ilişki istemiyorum ilerlesin istiyorsan konuşma sonlanır gibi tabirler kullandı tabii bende takma adımı silip niyetimi belli ettim zaten kızda biliyordu ondan hoslandigimi hiç kafaya takma böyle şeyleri yapacak bir şey yok ben takmıyorum şahsen gerek yok beni istemeyen birisi kendi kaybetmiştir benim gözümde bu saatten sonra kizdanda soğudum gibi bir şeyim artık gelse bana tekrar bu sefer ben onaylamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı