Sevdiğim kız beni arkadaş olarak görüyor

Kral selam ben senin yerinde olsam kızla arkadaş kalmaya çalışmam çünkü o aşk unutsan ya da görmezden gelsen bile bir gün geri filizlenir o yüzden arkadaş kalmaya çalışma gibi bir hata yapma hiç konuşmazsan burukluk olur doğru fakat arkadaş kalmaya çalışıp sonra üzülmektense daha hiçbir şey yaşamamışken (bu sevgiliyken ya da arkadaşken de olur) konuşmayı bağlantıyı kesip acını kısa sürecek şekilde bitirmek bu iki yolda da acı çekeceksin ama konuşmamak daha iyi olacaktır senin için ayrıca bu tatil süreci bittikten sonra artık ne zaman biter pek bilemiyorum kız gelip küs müyüz falan ayağı yaparsa sana sen de kibar bir dille veya direkt ucunu açık bırakmadan sevgilim var ve seninle konuşmak doğru olmaz de (sonuçta eski sevdiğin ve kız bunu biliyor o da anlayışla karşılar karşılamazsada soğuk yapar o da unutmana yardımcı olur. Özetle konuşmayı kesmeye çalış samimi olma bir duygu ümit veya fırsatta kollama üzgünüm ama gerçek bu dostum.

Amacım zaten bu aşkı filizlendirmek gerisi umrumda değil.

o zaman sen niyetini belli et ya sonuç olarak şöyle bir gerçek var kardeşim kız senin duygularını biliyor ve sana o duygularla karşılık vermiyor arkadaşız diyor o zaman madem filizlendirmek kıza jest falan yap uğraş ya da salla gitsin

Bu duygular bende de filizleniyordu. Ama cidden en güzel kız olmayabilirdi ama en dürüst ve karakterli kız olduğuna emindim çünkü sınıfın diğerinin tek amacı kaşarlıktı ve dedikodu. Ben hayatımda sadece onu sevdim hep onu seveceğim.
Aşık Veysel'i bir sözü vardır. "Seversin alırsın karın olur, seversin alamazsın kara sevdalı olur. "
Kızla konuş sonra kızla her konuşmanda o duygular filizlenecek.

Bu sefer onun belli etmesini bekleyeceğim olmazsada toprağım diyip dağa kaçıaramayacağıma göre mecbur akışına bırakacağım.

Kızı Hala Seviyorsan Arkadaş Olarak Durmak Saçma

Heyt bee...
İçimi yaktın Aga.
Dediğin gibi eğer böyle içinde bir yokluk hissediyorsan bence arkadaş olarak kal tabii bunun da öyle zararı yok değil, içinde hep böyle bir aşk kalacaktır ona karşı....
Eğer hiç konuşmazsan bu sefer içinde burukluk büyüyeceğinden ona verdiğin değer artacak yani bir nevi daha fazla seveceksin, özleyeceksin.
Aynı durumu yaşadığımdan biliyorum be kardeşim, Lise'deyken az mı yaşadık biz böyle olaylar.
Ama senin ki yine insaflı çıkmış sana iyi misin falan demiş, bizim ki bizi sen niye beni seviyorsun diye dövüyordu yani..

Sen de onu arkadaş olarak gör. Baktın yakınlaşıyorsunuz sevgili olursunuz, yakınlaşmıyorsanız da bas tekmeyi. Sen basmazsan o basar, yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…