Sevdiğim kız beni arkadaş olarak görüyor

Emprialyx

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2019
Mesajlar
969
Çözümler
2
Önceki konumda sınıfımdaki kızdan hoşlandığımı söylemiştim. Sınıftakiler falan da anladı onu sevdiğimi. Kız da onu sevdiğimi duyunca gülümsüyor falan dedim herhalde benim itiraf etmemi bekliyor. Bunun yakın arkadaşıyla samimiyim ben (arkamda oturuyor ikisi) konuşuyorduk onla. Bana yardım etmesini falan söyledim (WhatsApp'dan). O da bana olmaz sizin iş yüksek ihtimalle olmaz seni arkadaş olarak görüyor falan dedi. Ben iptal oldum bittim yani o kadar farklı kurmuştum ki onu kafamda anlatamam yani. Ondan sonraki gün kıza hiç bakmadım konuşmak istemedim. Son ders bana yanında oturan arkadaşı (sizin iş olmaz diyen) küs müsünüz falan dedi. Belli etmemeye çalıştım üzüntümü hayır değiliz falan dedim. Ondan sonraki gün buna sordum arkadaşının dedikleri doğru mu dedim evet dedi. Ama bu benle küs kalman için bir sebep değil dedi. İyi misin falan dedi iyiyim dedim. Sonra daha da konuşmadım(bugün oldu olay). Beyler bu kızla arkadaş mı kalayım yoksa hiç konuşmayım mı? Hiç konuşmassam içimde bir burukluk olur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede benzer durumlar oldu sonu hiç iyi olmadı. benim yaptığım o hataya düşme kızı kaybetme daha çok elinde tutmaya çalış. Konuş onunla hiç utanma. Benden Tavsiye ☺
Kız zaten benle küs kalmak istemiyor. Arkadaş kalıp kalmamak benim elimde şuan. Onunla konuşmamaya çalıştım fakat olmuyor kötü bir his içimde. En azından arkadaş olarak kalmak daha mantıklı olabilir.
 
Zamanla unuturum ondan şüphem yok ta. Ben şimdi bu kızla nasıl eskisi gibi konuşcam utanıcam çünkü. İtiraf ettikten sonra konuşmamız olmadı şu 15 günlük tatilden sonra ne değişecek çok merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki konumda sınıfımda ki kızdan hoşlandığımı söylemiştim. Sınıftakiler falan da anladı onu sevdiğimi. Kız da onu sevdiğimi duyunca gülümsüyor falan dedim herhalde benim itiraf etmemi bekliyor. Bunun yakın arkadaşıyla sami miyim ben (arkamda oturuyor ikisi) konuşuyorduk onla. Bana yardım etmesini falan söyledim(WhatsApp'dan). O da bana olmaz sizin iş yüksek ihtimalle olmaz seni arkadaş olarak görüyor falan dedi. Ben iptal oldum bittim yani o kadar farklı kurmuştum ki onu kafamda anlatamam yani. Ondan sonraki gün kıza hiç bakmadım konuşmak istemedim. Son ders bana yanında oturan arkadaşı(sizin iş olmaz diyen) küs müsünüz falan dedi. Belli etmemeye çalıştım üzüntümü hayır değiliz falan dedim. Ondan sonraki gün buna sordum arkadaşının dedikleri doğrumu dedim evet dedi. Ama bu benle küs kalman için bir sebep değil dedi. İyi misin falan dedi iyiyim dedim. Sonra daha da konuşmadım(bugün oldu olay). Beyler bu kızla arkadaş mı kalayım yoksa hiç konuşmayım mı? Hiç konuşmassam içimde bir burukluk olur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Sevdiğin biriyle arkadaş olarak kalmak her şeyden daha iyidir. O kişi kaybetmemeni sağlar.
 

Geri
Yukarı