MrSheriff
Kilopat
Önceki konumda sınıfımda ki kızdan hoşlandığımı söylemiştim. Sınıftakiler falan da anladı onu sevdiğimi. Kız da onu sevdiğimi duyunca gülümsüyor falan dedim herhalde benim itiraf etmemi bekliyor. Bunun yakın arkadaşıyla sami miyim ben (arkamda oturuyor ikisi) konuşuyorduk onla. Bana yardım etmesini falan söyledim(WhatsApp'dan). O da bana olmaz sizin iş yüksek ihtimalle olmaz seni arkadaş olarak görüyor falan dedi. Ben iptal oldum bittim yani o kadar farklı kurmuştum ki onu kafamda anlatamam yani. Ondan sonraki gün kıza hiç bakmadım konuşmak istemedim. Son ders bana yanında oturan arkadaşı(sizin iş olmaz diyen) küs müsünüz falan dedi. Belli etmemeye çalıştım üzüntümü hayır değiliz falan dedim. Ondan sonraki gün buna sordum arkadaşının dedikleri doğrumu dedim evet dedi. Ama bu benle küs kalman için bir sebep değil dedi. İyi misin falan dedi iyiyim dedim. Sonra daha da konuşmadım(bugün oldu olay). Beyler bu kızla arkadaş mı kalayım yoksa hiç konuşmayım mı? Hiç konuşmassam içimde bir burukluk olur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?
Kral selam ben senin yerinde olsam kızla arkadaş kalmaya çalışmam çünkü o aşk unutsan ya da görmezden gelsen bile bir gün geri filizlenir o yüzden arkadaş kalmaya çalışma gibi bir hata yapma hiç konuşmazsan burukluk olur doğru fakat arkadaş kalmaya çalışıp sonra üzülmektense daha hiçbir şey yaşamamışken (bu sevgiliyken ya da arkadaşken de olur) konuşmayı bağlantıyı kesip acını kısa sürecek şekilde bitirmek bu iki yolda da acı çekeceksin ama konuşmamak daha iyi olacaktır senin için ayrıca bu tatil süreci bittikten sonra artık ne zaman biter pek bilemiyorum kız gelip küs müyüz falan ayağı yaparsa sana sen de kibar bir dille veya direkt ucunu açık bırakmadan sevgilim var ve seninle konuşmak doğru olmaz de (sonuçta eski sevdiğin ve kız bunu biliyor o da anlayışla karşılar karşılamazsada soğuk yapar o da unutmana yardımcı olur. Özetle konuşmayı kesmeye çalış samimi olma bir duygu ümit veya fırsatta kollama üzgünüm ama gerçek bu dostum.