Sevdiğim kız benimle alay etti

Xecition18

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 2 yıldır hoşlandığım kıza açıldım. Reddetti, alay etti ve dalga falan geçti. İlk 1 2 gün takmadim ama düşündükçe kendimden nefret ediyorum ve kendimden eksiklik duyuyorum. Psikolojik olarak bitmiş durumdayım. Ne yapmalıyım? Normalde açmazdım boyle bir konu ama içimde tutmakta istemiyorum. Canınızı sıktıysam şimdiden kusuruma bakmayın.

Dalga geçtiyse ondan olmaz zaten. Yaş cidden 18 mi yoksa salladın mı bilmiyorum ama daha küçükse yaşına, yaş doğruysa da kendini beğenmişliğine bağlıyorum bu saçma tavrı. Salla, cidden umursamaya değmez. Bir insanın bir başkasından hoşlanması ve bunu dile getirmesi kadar normal bir şey yok. Bunu dalga geçilecek bir şey olarak görüyorsa olgunlaşmamıştır daha.

Dalga geçtiyse ondan olmaz zaten. Yaş cidden 18 mi yoksa salladın mı bilmiyorum ama daha küçükse yaşına, yaş doğruysa da kendini beğenmişliğine bağlıyorum bu saçma tavrı. Salla, cidden umursamaya değmez. Bir insanın bir başkasından hoşlanması ve bunu dile getirmesi kadar normal bir şey yok. Bunu dalga geçilecek bir şey olarak görüyorsa olgunlaşmamıştır daha.

Yaşım 16 yani bilmiyorum beni bayağı bir üzdü bu olay ama teşekkür ederim moralin icin.

Merhaba. Yaklaşık 2 yıldır hoşlandığım kıza açıldım. Reddetti, alay etti ve dalga falan geçti. İlk 1 2 gün takmadim ama düşündükçe kendimden nefret ediyorum ve kendimden eksiklik duyuyorum. Psikolojik olarak bitmiş durumdayım. Ne yapmalıyım? Normalde açmazdım boyle bir konu ama içimde tutmakta istemiyorum. Canınızı sıktıysam şimdiden kusuruma bakmayın.
Spora bağımlı olman için güzel bir neden. Kolay gelsin asker idmanında başarılar.

Daha 16 yaşındaymışsın, o yaşlarda oldukça doğal bir şey. Eğer ki orada alay etmesine rağmen tek kelime etmediysen kusura bakma da sorun sende. Bu forum üyelerinin neden sürekli kendisini ezdirdiğini de anlayabilmiş değilim ama kendini beğenmiş bir insanla da vakit geçirmeye de pek gerek yok. Seri nextle, tek bir kıza bağlı kalmamak lazım. Yeni gemilere yelken aç :)

Tavlamakla alakalı bir şey söylememişim. Element uydurmayın :). Ama şimdi söyleyecek olursam Alanya gibi bölgelerde işe yarıyor haberin olsun. İç Anadolu'dan umarım kıyılara inebilirsin.
Oralarda da işe yaramaz. Ama bir istisna var, beyin kası. Onu geliştirirsen kız tavlarsın. Avatarınla yorumun mükemmel bir uyum içinde bu arada.

:)). İşe yaramaz diye kendini avutmaya devam et. Umarım İç Anadolu'dan, Alanya'ya inebilirsin. Beyin kasçığınla sahilde kimi tavlayabileceksin 3 ayda merak ediyorum.
Kas yapmadığım takdirde bana istediğim hiçbir kız bakmayacaksa ömür boyu yalnız kalmayı tercih ederim, hiçte zoruma gitmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı