Sevdiğim kız eski sevgilisini anlatıyor

Öncelikle tamam sosyal iyice kızlarsoruyor'a dönüyor. Gelecek 5 yorumdan 6'sı böyle olacak biliyorum ama sizden akıl almak istiyorum eğer alaya almazsanız. Her neyse. Konuya gireyim.

Lise 1'e gidiyorum. Okullar maalesef Online başladı biliyorsunuz. Ve hoşlandığım kızla da Online'dan tanıştım. Kızı gerçekte de gördüm bu arada sadece sanal değil. Ama sadece sanaldan konuşma şansımız oluyor maalesef ki. Neyse. Kızla konuşmaya falan başladık işte. Benim için flörtleşiyorduk diyebilirim. Ancak geçen gün bana eski sevgilisinden bahsetmeye başladı.

Yok, çok seviyorlarmış biribirlerini ama 1 hafta önce annesi izin vermemiş derslerine odaklan demiş ayrılmak zorunda kalmışlar. O, kıza demiş seni bekleyeceğim falan. Bana diyor tanıdığım en iyi insan falan. Ben öyle geçiştirdim ama yıkıldığım andı. Bir de diyor ki artık istemiyorum işte üniversitede karşılaşırız umarım falan. Burada da bir kahkaha atasım geldi. Her neyse.

Her neyse bundan sonra kızın beni kanka gördüğünü anladım arkadaşlarıma da danıştım işte konuşmaya devam etsem mi diye. Onlar da sen yine devam et dediler. Ben de neyse dedim hala konuşmaya devam ettim.

2 Gün sonra işte kız böyle sıkıcı bir havada depresif şekil. Uzatmayayım. Anlatmaya başladı. Yine aynı muhabbet gördüğü en iyi insanmış. Unutamıyormuş, unutamayacakmış. Gayet iyi unutur biliyorum neyse de. Bunları dün konuştuk bu arada.

Bunları da duyunca ben dedim ki tamam ben artık sofradan kalkayım. Bana kanka gibi eski sevgilisini anlatıyor açıkçası ben de kanka olacağım kızla konuşmam. Ya hep ya hiç. Ve soğuk davranmaya başladım, yazmamaya başladım. Böyle davranınca kız dedi neden yazmıyorsun soğuk davranıyorsun falan. Ben de sana öyle gelmiştir dedim.

Bu sabah yine yazdı. "Unutulduk ya" diye. Görüldü attım hiçbir şey demedim. İşte yine yazdı ben görüldü atınca. Bir şey mi yaptım sana falan. Daha ne yapacaksa. Bana "seni rahatsız etmek istemem, sen yazmak isteyince yazarsın." Dedi. Ben de tamam dedim ve konuşmuyoruz.

Bu arada ilk önce bana yazan kızdı. Ben karşılık verdim sadece. Hislerimiz aynı gibiydi. Flört gibi konuşuyor ama son yazdıklarından sonra sinirlendim diyebilirim. Şu an ne yapsam bilemedim. Kıza yazsam mı, yazmasam mı? Doğru mu yapmışım sizce? Size akıl danışmak istedim. Kızdan ilk başta çok ama çok hoşlanıyordum ama böyle yapması kendinden soğutmadı değil. Yine de elim gidiyor yazıyım diyorum.

Kız sizce beni kankası mı görüyor? Ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım? Daha önce hiç böyle bir tecrübem olmadı bu işlere uzağım diyebilirim. Ve ilk defa bir kıza karşı böyle hissettim.
Ye hep ya hiç demişsin, iyi de demişsin. Fakat bir hatan var: Kıza sana öyle gelmiştir dememeliydin bence. Sebebini açıkça söyleseydin. "Seni arkadaş olarak görmüyorum, bunları bana anlatman hoşuma gitmiyor. Mümkünse konuşmayalım." gibisinden bir şey demen daha iyi olurdu. Pasif agresif gibi görünmüşsündür bu şekilde.
 
1 haftada sevgili değiştiren birini görmüştüm. Daha kötüsü bu yanımda oturuyor ve 8. sınıftaydım :(.
Benim arkadaş geçici olarak meslek lisesine gitmişti o zaman 9'du şuan 10.
İlk ders çıkmışlar 2. ders ayrılmışlar, komik, gülünç.
 
Dostum bencil misin? Unutma 4 yıl daha o kızla aynı ortamdasın. Kırmadan kalbini yavaşça uzaklaş. Birden kesme. Şansının bittiğini anlar anlamız kaçmış olursun. Sadece arkadaşlık düşünüyorsa kız niyetini de anlar.
 
9. sınıf'ta dersleri umursayan biri neden sevgili yapmaya çalışır ki zaten? Kız bayağı değişik. Bence aile sadece sözde neden olarak kalmış. Yanlış anlama, daha dün yaklaşık 2 saat görüştük. Sizin iş maalesef olumsuz.

Aynen, öyle bir şey olsa zaten kız erkeklere hiç bulaşmazdı ve telefona yasak koyarlardı.

Haklısınız, sevgili yapsa en fazla "2 ay".

2 Ay bile olmaz, benden söylemesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı