Sevdiğim kız için ağlamak

@Seradotwav ben anlamıyorum ki kendisi için ağlayan birini sevmiyorlar da kendisine değer vermeyen kafaya bile takmayan birine aşık oluyorlar. Saçma gerçekten saçma. Benim yapabileceğim tek şey onunla konuşmayı bitirmekti benim için kendim için.

@Seradotwav gönlü başkasında olan kızın benim için ağlaması bir şey ifade etmiyor yanlış mıyım yanlışsam düzelt hocam. Onu çok sevmiştim. Ama o göz göre göre başkasıyla beraber kendi bilir sonuçlarına da kendi katlanır. Ha bu arada ben onu mutlu ettiğim gibi sevdiği çocuk onu mutlu eder mi şüphe. Çocuk serseri bir tip zaten. Amacı belli olmayan birisi.

Komik Kız değer vermeyi hak etmiyor. Soytarinin teliyle çıkıyor, seni de yedek eleman olarak tutuyor, sen hala onun için ağla, kargalar bile güler bunaKendine gel, basit bir kız için komik hallere düşme. Şu ana kadar kimse için ağlamadım, ağlamam da. Kız için ağlamak nedir ya? Altı üstü bi' kız. Olmasa ne fark eder ki böyle basit bi' kızla sevgili olacağına yalnız kal çok daha iyi.
Yarın bi' gün sana dönecektir, diğer eleman yakında aldatır bunu, merak etme. Tabii eğer düşünceli biriysen o zaman da sen sadece birazcık ihtiyacini görüp ayrılmayı bileceksin.
Ha eğer ben onu her türlü kabul ederim ayrılmam diyorsan, sevgiliyken de aldatır, evlenseniz de... Sen de hep ağlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…