Sevdiğim kız için tavsiye

Sevgilisi varsa uzaklaş boş ver.
Yazıyı tekrar okuyunca bi duygulandım. Bir süre yakın arkadaş devam ettik. Okul başlayınca beni tabiri caiz çöp poşeti gibi değer vermeye başladı. 2 günde insan ancak bu kadar değişebilir. Tabi ben de biraz hatalıydım, biraz üstüne gittim ama yine de bunun farkındaydım. Benimle bunu yüzyüze konuşmaktan hep çekindi ama yine de hep bir seviyeli ilişkimiz vardı. Yer yer kalbimi kırıyordu açıkçası. Hasta olduğunda ilk soranı, spor turnuvasında ilk destekleyeni bendim. Her şeye rağmen doğum gününde sürpriz yapmak istedim ve resmini çizdim. Artık sevgi çok beslemiyordum. Tamamen arkadaşlığımız adına bir hediyeydi. Bunu da çerçevelettim. Not da yazdım ama notu biraz yanlış anlamış. Hediyeyi sıramın altına bırakmış. Not için de WhatsApp' tan yazdı, yanlış anladığını açıkladım ve yanlış anladığını da kabul etti ama yine de yüz yüze konuşalım, biraz daha açıklayayım arkadaşça olduğunu dedim ve kabul etti. Okulda da konuşalım mı diye sorduğumda yine onayladı. Ama okul çıkışı yanına gittiğimde konuşmak istemedi ve tersledi. O gün yüzüne söyleyecek çok şeyim vardı ama son kez birbirimize baktığımızda anladım ki yüzüne söyleyecek bir şeyim kalmamış. Hediyeye noldu dersen de şu an çekmecemde ve hiç açılmamış. Benim tanıdığım, aşık olduğum kız bu değildi. Son bir yıldır taniyamıyordum. Belki bir gün aşık olduğum kız gelip de hediyesini alır. O günden sonra bir daha da konuşmadık. Beni sevmedi diye asla nefret beslemiyorum .Umarım hayatı boyunca hep mutlu olur, bana çok şey kattı. Bir gün herkesin mutlu olması dileğiyle...

Yazıyı tekrar okuyunca bir duygulandım. Bir süre yakın arkadaş devam ettik. Okul başlayınca beni tabiri caiz çöp poşeti gibi değer vermeye başladı. 2 günde insan ancak bu kadar değişebilir. Tabii ben de biraz hatalıydım, biraz üstüne gittim ama yine de bunun farkındaydım. Benimle bunu yüz yüze konuşmaktan hep çekindi ama yine de hep bir seviyeli ilişkimiz vardı. Yer yer kalbimi kırıyordu açıkçası. Hasta olduğunda ilk soranı, spor turnuvasında ilk destekleyeni bendim. Her şeye rağmen doğum gününde sürpriz yapmak istedim ve resmini çizdim. Artık sevgi çok beslemiyordum. Tamamen arkadaşlığımız adına bir hediyeydi. Bunu da çerçevelettim. Not da yazdım ama notu biraz yanlış anlamış. Hediyeyi sıramın altına bırakmış. Not için de WhatsApp'tan yazdı, yanlış anladığını açıkladım ve yanlış anladığını da kabul etti ama yine de yüz yüze konuşalım, biraz daha açıklayayım arkadaşça olduğunu dedim ve kabul etti. Okulda da konuşalım mı diye sorduğumda yine onayladı. Ama okul çıkışı yanına gittiğimde konuşmak istemedi ve tersledi. O gün yüzüne söyleyecek çok şeyim vardı ama son kez birbirimize baktığımızda anladım ki yüzüne söyleyecek bir şeyim kalmamış. Hediyeye ne oldu dersen de şu an çekmecemde ve hiç açılmamış. Benim tanıdığım, aşık olduğum kız bu değildi. Son bir yıldır taniyamıyordum. Belki bir gün aşık olduğum kız gelip de hediyesini alır. O günden sonra bir daha da konuşmadık. Beni sevmedi diye asla nefret beslemiyorum. Umarım hayatı boyunca hep mutlu olur, bana çok şey kattı. Bir gün herkesin mutlu olması dileğiyle...

Hayat devam ediyor yine de bu tür şeyler yaşaniyor hiçbir zamanda sevgini aşırı belli etme sonrasında o kişi seni elde etmiş hissine kapılıp sevgi beslemiyor bir süre sonra. Belki böyle olması daha iyi oldu canını sıkma dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı