Sevdigim kız ile nasıl tekrar konuşmaya başlayabilirim?

-Ya biz boyle mesajlasiyoz ya, ben sana umut veriyor gibi olmuyorum değil mi?

İlgi meraklısı, burnu havada barbie bebek.

Sal gitsin. Ettiğin sohbet güzel geçebilir, iyi anlaşabilirsiniz. Fakat şunu unutma, ona asla arkadaş gözüyle bakmayacaksın. Her zaman içinde sevgili olacağınıza dair bir umut olacak. Böyle sohbetlere ne kadar devam edersen o kadar kötü senin için. Unutman daha da zorlaşacak çünkü.

Boşver dostum. Sana kız mı yok 😅😉

Eğer konuşmak istemediğini söyledikten sonra; tekrar konuşma başlatıp arkadaş olmak istersen; tükürdüğünü yalamış olacaksın, bu da kızın gözünde seviyeni - statünü düşürecek. Ayrıca muhtemelen kendini bi' şey sanan birinin teki bu, alternatiflere yönel en iyisi sen :). Bende de buna benzer bi' olay olmuştu, hiçbir şey teklif etmeden arkadaşlığı kesmişti kız, bende o saniyeden beri onunla konuşmuyorum. Ama o sürekli beni kesiyor, bunu görüncede ona vazgeçilmez olduğunu göstermiş olduğumdan ve dersini vermiş olduğumdan dolayı mutlu oluyorum :D.

Nasıl biz öz güvene sahipsin sen güzel dostum? Kendine yakıştırdın mı sen bu kızın yaptığı davranışları? Seviyorsun ama muhtemelen yaşınız küçük ve karşındaki kız daha ergenliğini atlatamamış 10 IQ veledin teki. Bu forumda takılan aklı başında insanlar olarak hiçbirimiz "seni umutlandırmıyorum dimi ehehhe" cümlesini hak etmiyoruz. Sen de hak etmiyorsun o yüzden dik dur ayaklarının üstünde önüne bak o da dalgasına baksın. Seni kullanmış yedek carcör olarak taşımız cebinde nasıl olsa beni seviyo eheheh diye düşünmüş. Yazık etme kendine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kizi kazanmanin bir yolu yok mu?
Reddettiyse konuşmayın, gerek yok. İlerleyen zamanlarda daha ağır yaralar açar, toparlayamazsın. Bir ağabey tavsiyesi, bu kızı unut. Azıcık gururun olsun, bana öyle diyecek kızı şahsen yerin dibine sokardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı