Sevdiğim kız TikTok'çuları atıyor ve ne diyeceğimi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu yaşta boş işler olduğunu bende biliyorum ama gönül bu yaş fark etmiyor.

İnşallah hocam.

Hocam aklımda daha farklı planlar var o yüzden bu yaşlarda açılmayı düşünmüyorum...

Bir de bir tavsiye daha verecek olursam bence açılın, gerçekten seviyorsanız. Zor olacak ama en azından denemiş olacaksınız reddedilseniz bile. Bazı güzel şeyler için hayatta beklememiz gerekir ancak çok uzun süre beklersekte güzel şeyleri kaçırabiliriz.
 
Hocam bu yaşta boş işler olduğunu bende biliyorum ama gönül bu yaş fark etmiyor.

İnşallah hocam.

Hocam aklımda daha farklı planlar var o yüzden bu yaşlarda açılmayı düşünmüyorum...

Hayatınızı leş etmeyin hocam bu yaşınızda, kendinize dikkat edin mutlu olun :)
 
Hocam galiba evet 3 yıl daha beklemeyi düşünüyorum.

Hocam kendinizi boş yere yıpratırsınız 18 yaşınıza kadar önünüze ne kadar fırsat gelir ama o size videolar atan sizi onemsemeyen biriyle hayatınızı yıpratmakmı istiyorsunuz.
 
Yavaş yavaş TikTok'un neden kadar saçma bir platform olduğunu anlatabilirsiniz. Yavaş yavaştan kastım belki bir haftada, belki bir ayda.
 
Arkadaşlar, sevdiğim kişi Discord sunucusundan her gün aynı erkeğin TikTok'unu atıyor. Bugün Snapchat'ten yazdı, o TikTok'çu arkadaşa evimin direği olacak belki diyor. Bu bana çok fazla koyuyor. Ne diyeceğimi de bilemiyorum, hala arkadaşız. Sadece seni takmaz dedim, bana kıskanma dedi. Sizce ne demeliyim? Görmezden mi gelmeliyim?
Yaş 15 bu arada.
Engeli bas geç böle bi insan hayatında bulunursa zeka kaybı yaşarsın net olarak.
 
Bir de bir tavsiye daha verecek olursam bence açılın, gerçekten seviyorsanız. Zor olacak ama en azından denemiş olacaksınız reddedilseniz bile. Bazı güzel şeyler için hayatta beklememiz gerekir ancak çok uzun süre beklersek güzel şeyleri kaçırabiliriz.

Hocam tavsiyelerinize uyacağım. Ama Red yiyeceğimi biliyorum. Çünkü o tiktokçu arkadaşa gelinlik fotoğrafı bile atacaktı. Ailemden korkuyorum ailem ablam sevgili yaptığında çok fazla baskı oldu ailede çünkü kaçmak istiyordu. Bilmiyorum bundan dolayı kötü bakabilirler. Daha yakın vakitlerde annem hoşlanıyor musun o kızdan? Dedi. Bende salak gibi hayır dedim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı