Sevdiğim kıza açıldım ama reddetti

Kendine öyle deme. Sonuçta kalbine söz geçmiyor değil mi? Dediğim gibi başka kızlarla konuşmak kesin çözüm. Tabi bende fazla etkili olmadı. Ben başka kızlardan ayrıldıktan sonra yine onu düşünmeye başlıyorum. Onsuz olmuyor.

Bende benzer bir şey yaşamıştım her tenefüs sınıfına gidiyordum konuşuyorduk ediyorduk oda beni önemsiyordu ama bir gün gördüm ki başka biriyle konuşuyor sonrada sevgili olmuşlar ondan sonra artık sınıfına gitmedim nasıl unuturum diye düşündüm benim de hatalarım vardı ama şimdi aklıma bile gelmiyor ders oldu diyorum.

Sende onu aşağıla, sonra özür dileyip o teklif etmezse yüzüme tükür.
Ne? Böyle birşey yapma lütfen. Onu aşağılamak durumun daha kötüye gitmesine neden olucaktır. Ayrıca iyi ki kabul etmemişim dedirtme. Aksine iyi şeyler yap ki keşke kabul etseydim dedirt.

Öyle hocam, dediğim gibi kızlar o tiplerden hoşlanıyor genel olarak. Bunu deneyimledikten sonra sen de o tiplerden olmaya başlayacaksın. Merak etme biz de yaşadık benzerlerini, ne kadar üzülsen de, ne kadar geçmeyekcemiş, unutamayacakmışsın gibi gelse de en fazla birkaç aya kalmaz unutursun. Hayat o kızdan ibaret değil, kendini açmaya çalış, başka kızlarla yakınlık kurmaya çalış. Bu şekilde yapabilirsen kolaylıkla unutursun.

O zaman bir daha teklif etmemen gerektiğini öğrenmiş olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…