Bal gibi açıl kardeşim, pişmanlığın falan olmasın ilerde.
Dediğin gibi sana değer veriyorsa, seni sevmiyorsa bile çıkma teklifini bam diye reddetmez, yavaştan alır, senin anlayacağın dilde konuşur, kibarca reddeder.
Korkma. Açılınca ret yersen, yine de arkadaş kalabilir miyiz diye sor. Yüzde doksan beş evet diyecektir. Kim 3 yıllık arkadaşını beni seviyor diye bırakır ki ?
Okudum yazıları çok hoş bir yazı. Herkesin merak ettiği soru: Sonuç ne oldu tip önemli değil arkadaşım iç önemli iç. Bir portakal düşün dış güzellik portakalın kokusu iç güzellik ise tadı gibidir tat mı önemli koku mu? Buna karar ver ve sor.
Okudum yazıları çok hoş bir yazı. Herkesin merak ettiği soru: Sonuç ne oldu tip önemli değil arkadaşım iç önemli iç. Bir portakal düşün dış güzellik portakalın kokusu iç güzellik ise tadı gibidir tat mı önemli koku mu? Buna karar ver ve sor.
Hayır yapmadı herzaman yanımda durdu tabi sınıfla aram iyi değildi onlar dalga geçerdi
ben kilo verince hepsi kapak oldu zaten ama hepsi benle dalga geçmek için arkadaş olmuşlar bana öyle dedi bende üzüldüm birazcık üzülme dedi bana ben herzaman yanındayım ne olursa dedi bende senin dedim gerçekten çok seviyorum onu kaybetmekde istemiyorum ne olursa onun yanındayım.