Sevdiğim kıza onu sevdiğimi nasıl söylerim?

Anladım hocam, aslında o arkadaş size köprü görevi görebilirmiş. Keşke devam ettirseymişsiniz. Eğer hala erkek arkadaşınız sevdiğiniz kızın yakın arkadaşıyla yarı sevgili/sevgiliyse buluşma ayarlamalasını isteyebilirsiniz. 4'lü date tarzı.

Bir anda teke tek buluşma isterseniz garipseyebilir, biraz muhabbet edin, muhabbet sararsa kendisi ister zaten.

Anladığım kadarıyla boş bir muhabbet yok, yani 2 medeni insan gibi konuşmuşsunuz, iyi bir şey.

Yani kıza yazsanız garipsemez diye düşünüyorum, şansınızı deneyip yazın derim.

Okuldan önce halledilmeli, yoksa okul ve derslerden hem vakit bulamazsınız, hem de kötü sonuçlanırsa mental olarak çökebilirsiniz.

Anladım hocam, aslında o arkadaş size köprü görevi görebilirmiş. Keşke devam ettirseymişsiniz. Eğer hala erkek arkadaşınız sevdiğiniz kızın yakın arkadaşıyla yarı sevgili/sevgiliyse buluşma ayarlamalasını isteyebilirsiniz. 4'lü date tarzı.

Bir anda teke tek buluşma isterseniz garipseyebilir, biraz muhabbet edin, muhabbet sararsa kendisi ister zaten.

Anladığım kadarıyla boş bir muhabbet yok, yani 2 medeni insan gibi konuşmuşsunuz, iyi bir şey.

Yani kıza yazsanız garipsemez diye düşünüyorum, şansınızı deneyip yazın derim.

Okuldan önce halledilmeli, yoksa okul ve derslerden hem vakit bulamazsınız, hem de kötü sonuçlanırsa mental olarak çökebilirsiniz.
Ben mental olarak çökmüyorum, çok sağlam bir kafa yapısı oluştu bende. Ama okuldan uzak tutmak istiyorum çünkı idare hiç hoş algılamaz bu durumu, burası Türkiye. O 4lü date olaylarından utanıyorum ayrıca, o kadar mı korkar bir insan. Ayrıca red yersek de sanki dünyanın sonu değilya, kaç milyon kız var dünyada.

Okuldan uzak her zaman iyi. 4'lü date inanın bana çok iyi olur, korkulacak bir durum yok, 4 kişi buluşuyorsunuz alt tarafı, zaten sevgililer birbirleriyle haşır neşir olurken, siz başbaşa bile kalabilirsiniz.

Ayrıca red yersek de sanki dünyanın sonu değilya, kaç milyon kız var dünyada.

Heh şöyle hocam ya, bu kafa yapısında ilerlemeniz çok daha doğru, ben biraz daha alttan aldım kusuruma bakmayın.

Okuldan uzak her zaman iyi. 4'lü date inanın bana çok iyi olur, korkulacak bir durum yok, 4 kişi buluşuyorsunuz alt tarafı, zaten sevgililer birbirleriyle haşır neşir olurken, siz başbaşa bile kalabilirsiniz.

Heh şöyle hocam ya, bu kafa yapısında ilerlemeniz çok daha doğru, ben biraz daha alttan aldım kusuruma bakmayın.
Yok hocam, 4lü date den korkmuyorum, zaten 4lü date yapacak kimse olmaması ayrı durum ayrıca neden ilişkime başkalarını katayım diye düşünüyorum.

4lü date olduğunda bir taraf manyak gibi şov yapmaya başlıyor. Bende gösteriş hiç sevmem.

Son düzenleme:
Merhaba. Benim sevdiğim bir kız var ve kızın Snapchat'i bende arkadaş olarak ekli. Zamanında bir iş çıkmıştı o yüzden ekledim. Her neyse kızla aynı sınıftayız ama ben okul başlamadan onu sevdiğimi söylemek istiyorum, hatta daha doğrusu akıl sağlığım için bu işi okul dışı tutmak istiyorum çünkü okul yönetimi bu işlere iyi bakacak tipler değil. Anladınız siz. Şimdi ben bu kıza Snapchat üzerinden çok güzelsin seni çok seviyorum desem olur mu? Daha doğrusu tacizci falan ilan edilir miyim? Zaten kız redderse tek mesaj daha atmam bir kızı rahatsız etmek bana uymaz. Yine de reddedilmekten korkmama rağmen tacizci ilan edilmekten korkuyorum (daha önce bazı arkadaşlarımın başına geldi). Sizin görüşleriniz nedir?

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı