Sevdiğim kızdan iki defa red yedim

Artık intiharı ve kötü şeyleri düşünmeye başladım hayatta zevkim kalmadı, tüm duygularımı kaybettim. Çok ciddiyim. Ne yapmalıyım? Abilerim bana bir yol gösterin. Yaşım 17 bu arada.
Dostum çok klişe olacak ama bu hayatta hiçbir şey ama hiçbir şey senden kıymetli değil. Saçmalama o yüzden. Şu an yapman gereken yegâne şey kız ile iletişimini tamamen koparman. O kızla iletişim kurdukça, fotoğrafını/videosunu gördükçe bu acı hiçbir zaman dinmeyecek. Yaptığın bu teklif onunla olan tüm ilişkini bitirmiş oldu zaten. Bu saatten sonra âşık olduğun bir insanla arkadaş kalamazsın.

Cevaplar için tekrar teşekkür ederim. Sanırım hiç cevap yazmayacağım o yazarsa uzun süre sonra mesaj atacağım. Peki neden böyle yapıyorsunnderse ne diyecem? Nasıl bir bahanem olabilir?
Engelle gitsin. Niye sana mesaj atacakmış bu saatten sonra anlamıyorum. Sen kendi gururuna yedirebiliyor musin 2 kere ret yediğin insanla iletişim kanalını açık tutmayı. "Ama arkadaştık" ya dostum bu sana zarar verir, dünyada arkadaş mı kalmadı yahu?

Dostum çok klişe olacak ama bu hayatta hiçbir şey ama hiçbir şey senden kıymetli değil. Saçmalama o yüzden. Şu an yapman gereken yegâne şey kız ile iletişimini tamamen koparman. O kızla iletişim kurdukça, fotoğrafını/videosunu gördükçe bu acı hiçbir zaman dinmeyecek. Yaptığın bu teklif onunla olan tüm ilişkini bitirmiş oldu zaten. Bu saatten sonra âşık olduğun bir insanla arkadaş kalamazsın.

Engelle gitsin. Niye sana mesaj atacakmış bu saatten sonra anlamıyorum. Sen kendi gururuna yedirebiliyor musin 2 kere ret yediğin insanla iletişim kanalını açık tutmayı. "ama arkadaştık" ya dostum bu sana zarar verir, dünyada arkadaş mı kalmadı yahu?

Çok haklısın çok teşekkür ederim. Yoruldum ve biçaresizlik oldu içimde son zamanlarda.

Bir şey yazmayacaksin ki tam iletişim kesme gibi olacak.
Anladım. Bu saatten sonra yazmıyorum en son 10 dakika önce konuşmuşuz

Çok sevdiğim bir kız vardı. Konu açmıştım kızı çok seviyorum nasıl açılmalıyım diye. Dün gece 10 gibi açıldım, kabul etmedi. Aslında ben arkadaş olarak seni çok seviyorum ama hiç öyle düşünmedim dedi. Bu reddetmek oluyor herhalde. Sonra yine bugün 1 saat önce kıza yazdım ne düşünüyorsun bu konuda diye yine aynı şeyleri dedi ve 2 kere red yemiş oldum. Kızı çok seviyordum ve birbirimize iltifatlar ediyorduk, flörtleşiyorduk bildiğiniz. Ama böyle olacağına hiç olanak vermemiştim. Artık intiharı ve kötü şeyleri düşünmeye başladım hayatta zevkim kalmadı, tüm duygularımı kaybettim. Çok ciddiyim. Ne yapmalıyım? Abilerim bana bir yol gösterin. Yaşım 17 bu arada.

Yav ne intiharı birader dalgamı geçiyorsun Next de geç.

Sevgili de olsan bir şekilde ya aldatılacaktın ya da ayrılacaktın, insanlar 20 yıllık karısından ayrılıyorlar ve hayatlarına devam ediyorlar. Duygusal yatırım yapmaman gerek, bu ilişkilerde en önemli şey zihnen güçlü olmak ve bolluk zihniyetine sahip olmak.

Benzer olayı bende yaşadım, yaşamayan anlamaz bu psikolojiyi. Keşke çirkin olsaydım, maymun gibi surata sahip olsaydım da bana bakmaydi ve ayrilik acısını yaşamasaydım dedim, zar zor olsa da unutmaya başardım. Kendi halimle takılan, kendimi geliştiren birisiyiydim, kız bana o kadar çok arzu duyuyordu ki bıraktığına inanmamıştım üstelik ilk adımı da o atmıştı, oneitis geliştirdim ve unutması çok zor. Kadın doğasını o zaman bilmiyordum tabii ve sonradan öğrendik.

Çok sevdiğim bir kız vardı. Konu açmıştım kızı çok seviyorum nasıl açılmalıyım diye. Dün gece 10 gibi açıldım, kabul etmedi. Aslında ben arkadaş olarak seni çok seviyorum ama hiç öyle düşünmedim dedi. Bu reddetmek oluyor herhalde. Sonra yine bugün 1 saat önce kıza yazdım ne düşünüyorsun bu konuda diye yine aynı şeyleri dedi ve 2 kere red yemiş oldum. Kızı çok seviyordum ve birbirimize iltifatlar ediyorduk, flörtleşiyorduk bildiğiniz. Ama böyle olacağına hiç olanak vermemiştim. Artık intiharı ve kötü şeyleri düşünmeye başladım hayatta zevkim kalmadı, tüm duygularımı kaybettim. Çok ciddiyim. Ne yapmalıyım? Abilerim bana bir yol gösterin. Yaşım 17 bu arada.
Bu yazdıklarına bakarak cevap vericem. Yaşın daha genç daha çok şeyler görüp geçireceksin. Yok ben intihar edicem bilmem ne vs. böyle saçma sapan düşünceleri bir kenara bırak ilk önce. Dışarı çık güzel hava al, arkadaşlarınla takıl stres at. Kız seni zaten ilkinde reddetmiş arkadaş olarak seviyorum vs. demiş. 2. defa açılmanın bir yararı olmayacaktı fakat görmüş oldun en azından. Senin sadece ilgini sevip sana o yüzden sıcak yaklaştı ve seni kararsız bıraktı :). İlgi bağımlısı (...) teki bu gibi insanlar. Seviyor olabilirsin fakat bu gibi insanlar yüzünden kendine zarar vermekten başka bir şey yapmazsın. Uzak durmaya çalış, kızı her yerden çıkar ve önüne bak.

Bu yazdıklarına bakarak cevap vericem. Yaşın daha genç daha çok şeyler görüp geçireceksin. Yok ben intihar edicem bilmem ne vs. böyle saçma sapan düşünceleri bir kenara bırak ilk önce. Dışarı çık güzel hava al, arkadaşlarınla takıl stres at. Kız seni zaten ilkinde reddetmiş arkadaş olarak seviyorum vs. demiş. 2. defa açılmanın bir yararı olmayacaktı fakat görmüş oldun en azından. Senin sadece ilgini sevip sana o yüzden sıcak yaklaştı ve seni kararsız bıraktı :). İlgi bağımlısı (...) teki bu gibi insanlar. Seviyor olabilirsin fakat bu gibi insanlar yüzünden kendine zarar vermekten başka bir şey yapmazsın. Uzak durmaya çalış, kızı her yerden çıkar ve önüne bak.
Konu 4 aylıkmış yeni fark ettim. (-_-)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı