Kız ilk emin olamamış, biraz düşününce mantıklı gelmiş ve seninle sevgili olmuş, bu dönemde arkadaş ortamından yediği o mobbinglere bakılmalı, eğer kızın arkadaş ortamı seni sevseydi ilk denemenizde zaten sevgili olurdunuz, kız bi ihtimal sana şans vermiş ve sende onu hiç etmişsin, bunun yanında kızın tek opsiyonuda muhtemelen sen değilsindir, geri dönmek için adım atsan bile kız en iyi ihtimalle 2 gün sevgili olur ve 3.gün sana aynısını yapar, olumlu bir şey bekleme, senin hatan, kızı hayatından çıkarmalısın, ya da geri dönmek için bir adım at, tabii mentalini sevmiyorsan.Hayatımda yaşadığım en farklı duyguydu bu. Pandemi öncesi, 5. sınıftayken tanıştık. Şu an lise 2 oldum ama hâlâ aklımdan çıkmadı. O süreçte samimi olmuştuk ama sonra iki yıl boyunca hiç konuşmadık. Bir gün dershanelerin ücretsiz deneme yaptığı bir zamanda gitmiştim, aynı derslikte karşılaştık. Konuşmadık ama göz göze geldik. Onu uzun zaman sonra yeniden görmek içimde değişik bir şeyleri kıpırdattı. Dayanamadım, hesabını bulup istek attım. Kabul etti, hatta GT falan yaptı. Ben tabii havalara uçtum. 1-2 ay klasik sohbetler derken, bir anlık cesaretle hislerimi açıkladım. Ama “Seninle alakalı değil ama ben yapamam” dedi. Ben de “Tamam” dedim ve mecburen takipten çıktım. O dönem kafamı dağıtmak için spora başladım, mental olarak da iyiydim. Ama bir gece saat 2 gibi bir baktım, tekrar istek attı. Şaşırdım. Kabul ettim. Bu sefer denemek istediğini söyledi. İlk hafta gerçekten mükemmeldi. Ama sonra kafamda kurmaya başladım, kendimi ona layık görmemeye başladım. Anlık bir bunalımla, hiçbir sebep yokken ona “Konuşmak istemiyorum” dedim. O da sadece “Peki” dedi. İlk ay ciddi anlamda mental olarak çöktüm. Sonra tekrar istek atıp mesaj yazmak istedim ama ghostladı. Hiçbir yerden engellememişti, sadece WhatsApp'tan engellemişti ama onu da geçen hafta kaldırmış. Şimdi kafam çok karışık. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Geri dönmek için bir adım atmalı mıyım? Yoksa onu tamamen hayatımdan çıkarmam mı gerek? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kız ilk emin olamamış, biraz düşününce mantıklı gelmiş ve seninle sevgili olmuş, bu dönemde arkadaş ortamından yediği o mobbinglere bakılmalı, eğer kızın arkadaş ortamı seni sevseydi ilk denemenizde zaten sevgili olurdunuz, kız bir ihtimal sana şans vermiş ve sende onu hiç etmişsin, bunun yanında kızın tek opsiyonuda muhtemelen sen değilsindir, geri dönmek için adım atsan bile kız en iyi ihtimalle 2 gün sevgili olur ve 3.gün sana aynısını yapar, olumlu bir şey bekleme, senin hatan, kızı hayatından çıkarmalısın, ya da geri dönmek için bir adım at, tabii mentalini sevmiyorsan.
Elindeki kızı niye siliyorsun kardeş?kendin kaybetmişsin, eskisi gibi olacağını da düşünmüyorum.
Hocam eğer hayata tutunma sebebinizse niye durduk yere konuşmak istemediniz sebebini bile yazmamışsınız. Onu dedikten sonra eskisi gibi olmak zor, empati yapabilirsiniz.Hocam kız benim hayata tutunma sebebim diyebilirim arkadaşlarıyla pek anlaşamıyoruz kızın kafasını karıştırıyorlar.
Hocam eğer hayata tutunma sebebinizse niye durduk yere konuşmak istemediniz sebebini bile yazmamışsınız. Onu dedikten sonra eskisi gibi olmak zor, empati yapabilirsiniz.
Hocam kız benim hayata tutunma sebebim diyebilirim arkadaşlarıyla pek anlaşamıyoruz kızın kafasını karıştırıyorlar.
@Saox, benim tahminime göre kız da size karşı boş değil de sizin tutarsız davranışlarınız yüzünden soğumuş ve kırılmış olarak anladım. Siz her ne kadar uğraşsanız da eskisi gibi olacağını sanmıyorum. Kıza da boş yere de ümit vermeyin.
@Saox, benim tahminime göre kız da size karşı boş değil de sizin tutarsız davranışlarınız yüzünden soğumuş ve kırılmış olarak anladım. Siz her ne kadar uğraşsanız da eskisi gibi olacağını sanmıyorum. Kıza da boş yere de ümit verme.
Kızın kafasını karıştırmıyorlar, gerçek düşüncelerini söylüyorlar, bak, biz erkekler arkadaşlarımızın düşüncelerini çok kafaya takmayız, zaten onlarda ciddi yorumlar yapmazlar.
Örneğin:
Yeni tıraş olduğunda arkadaşın bune lan jpısdnhrodshg dese de, üf şekil olmuşsun desede sen aynı şeyleri hissedersin,
Ama bir kızda olaylar farklı, o arkadaşının düşüncelerini ciddiye alır, onlara göre yaşar ve eğer çevresinden sürekli senin hakkında olumsuz şeyler duyuyorsa zaten sana şans vermesi bile mucize, üstüne üstlük senin bu konuşmayalım mesajından sonra arkadaşlarından uğradığı, "biz sana demiştik, kendin dinlemedin" gibi laflarda bu tarz bir şeyin tuzu biberi, yani buradan sonra yapılabilecek bir şey yok, sen kıza git aynı şeyleri de, kız sana onu önceden düşüncektin diyecek ki gayet haklı da bir cevap, sağlık olsun diyelim, ama o kızdan umutlanma, festivalde baktıysa da nefret ettiği için bakmıştır.
Lapsekili hocam tecrübeli.