Sevdiğim kızı hatalarım yüzünden kaybettim

Konunun başında sen hatalıyım deyip kızı durduk yere yalnız bırakıyorsan kendine değil kıza saygısızlık ettiğini düşünüyorum hocam. Doğru düzgün eski mesaj şu bu boş ver. Seviyorsan eğer git konuş buluş. Yoksa kafanda sürekli bir acaba ile yaşayacaksın o daha kötü. Ben seninle anlaşmak istiyorum diyebilirsin yani zararı olmaz.

Hocam kız aşırı kararsız davranıyor önemli olan düzeltilmiş davranışlar dedi bende şans istedim vermedi anlamadım ki.

Aynısı şu an yaşıyorum.

Ancak benimki bir tık daha farklı.

Hocam kız aşırı kararsız davranıyor önemli olan düzeltilmiş davranışlar dedi bende şans istedim vermedi anlamadım ki.

Biz bu durumlara paranoid kişilik bozukluğu deriz.

Hocam şimdi sizin davranışınızı buradan hem eleştiriş hem de sizin kendinizi düzeltmediğinizi söylemiş bakılırsa. Burada en iyi yaptığınız şey hatanızı fark etmek olmuş; bana da az önce dediğim gibi çok benzerini yaşadım yakın zamanda, ardından konuşmadı, nedenini bilmek için 2 aylık ömrümü yedim ben, hatanızı fark ettiğiniz belirtirseniz ve bunu davranışlarınızda da belli ederseniz sizden daha iyisini kafasında kuramaz.

Son düzenleme:
Konuyu hortlatıyorum ama kızla bugün spor sahasında karşılaştık 3-4 defa göz göze geldik aynı formayı falan giymişiz, ama hesabında BIOS'una Spotify dinleme listesini atmış birini özlediği kesin çok karmaşık tecrübeli olan varsa yardımcı olabilir mi? Başkasını özlüyor sanırım

Konuyu hortlatıyorum ama kızla bugün spor sahasında karşılaştık 3-4 defa göz göze geldik aynı formayı falan giymişiz, ama hesabında BIOS'una Spotify dinleme listesini atmış birini özlediği kesin çok karmaşık tecrübeli olan varsa yardımcı olabilir mi? Başkasını özlüyor sanırım
Daha önce yazdın mı bilmiyorum yazmadıysan çok düz bir şekilde özür dilerim yaz. Sadece bunu yaz şöyle yaptım böyle yaptım özür dilerim falan değil düz ve net. Karşılaştığın için belki bir manası olur. Böyle yaz geç affederse eder etmezse yapacak birşey yok.

Birşeyler yaz konu aç hocam.

Bu alınganlık değil, kız, arkadaşlarının düşüncelerini hiçe sayarak sana bir şans veriyor ve sen aşırı basitçe diyorsun ki, "konuşmayalım." buna kim olsa kırılırdı.

Gayet normal, bence kızdan uzak durmalısın, sonuç değişmeyecek.

Yanlış anlama ama hep kızlar mı şans verecek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı