Daha fazla
Hacı daha lise 2sin sen istesen de istemesen de hayatına dair pişmanlıkların olacak. Ben olsam pişmanlığımı dile getirir olacağı varsa olur olmazsa herkes yoluna bakardım. Maksat sizin için bu kadar önemliyse en azından içinizde bir şey kalmaması.
Bu alınganlık değil, kız, arkadaşlarının düşüncelerini hiçe sayarak sana bir şans veriyor ve sen aşırı basitçe diyorsun ki, "konuşmayalım." buna kim olsa kırılırdı.Hocam cidden kızlar bu kadar alıngan mıydı ya nefretle bakmak falan sanki 6 yıl ben değil de o koştu peşimden.
Gayet normal, bence kızdan uzak durmalısın, sonuç değişmeyecek.Bahane bulup yazmaya çalıştım ama görüldü yedim maalesef.
@Saox, burada kızın suçu ne? Siz istemiyorum demişsiniz, kız da tamam demiş. Gitme diye peşinizden mi koşması gerekiyordu?
Hocam oyuncak mı bu? Sizin keyfinize göre konuşalım dediğinizde konuşacak konuşmayalım dediğinizde konuşmayacak mı? Anlattığınız şeylere baktığımızda peşinizden koşmamış. Bu kadar çok seviyorsanız o lafı demeniz de çok saçma, arkadaşların dediği gibi daha tekrar ilişki zor.Hocam cidden kızlar bu kadar alıngan mıydı ya nefretle bakmak falan sanki 6 yıl ben değil de o koştu peşimden.
@Saox, suçu neden kendinizde aramıyorsunuz? Sizin düşünceniz ve hissiniz var da kızın yok mu? Kıza bir seviyorum bir sevmiyorum yapmışsınız. Kız haklı. Biraz aynaya bakın ve suçu kendinizde de arayın.
Sanırım dediğimi anlamadınız "Sanki ben değil de o koştu demek istedim"Hocam oyuncak mı bu? Sizin keyfinize göre konuşalım dediğinizde konuşacak konuşmayalım dediğinizde konuşmayacak mı? Anlattığınız şeylere baktığımızda peşinizden koşmamış. Bu kadar çok seviyorsanız o lafı demeniz de çok saçma, arkadaşların dediği gibi daha tekrar ilişki zor.
@Saox, son olarak karşısına çıkıp şansınızı deneyebilirsiniz ve bu yaptıklarınızın çocukça olduğunu kabul edip özür dileyeceksiniz ve bir daha yapmayacağınıza söz verin kıza. Buna rağmen olmuyorsa bu iş olmaz, kız çoktan soğumuş demektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.