Sevdiğim kızı hatalarım yüzünden kaybettim

Sanırım haklısınız peki ihtimal kalmış mıdır?

Bahane bulup yazmak yerine, kızdan hariç kendine dürüst olup doğru düzgün muhatap alabilirsin hocam. En azından o bunu hak ediyor diye düşünüyorumher şeyden önce konuşurken kendine dürüst ol her şeyi net net açıkla üstüne düşeni yap özrünü dile olursa olur olmazsa olmaz.

Kendini eğlendirmişin bu dönemde olan şeyler geçiçidir önüne bak.

Hocam hatalarımın farkına varıp değiştiğimi söyledim değişmen benim için önemli hatalararını fark etmen çok hoş ama anlaşabilsek baştan anlaşırdık dedi yoluna bak demiş kısaca.
Ümidi kesme zaman herşeyi gösterir istersen cafede falan buluşun konuşun seviyorsan çaba göster belki şimdi istemese 1,2 yıl sonra senle sevgili olcak nasipse her türlü olur.

Hocam hatalarımın farkına varıp değiştiğimi söyledim değişmen benim için önemli hatalararını fark etmen çok hoş ama anlaşabilsek baştan anlaşırdık dedi yoluna bak demiş kısaca.

Konunun başında sen hatalıyım deyip kızı durduk yere yalnız bırakıyorsan kendine değil kıza saygısızlık ettiğini düşünüyorum hocam. Doğru düzgün eski mesaj şu bu boş ver. Seviyorsan eğer git konuş buluş. Yoksa kafanda sürekli bir acaba ile yaşayacaksın o daha kötü. Ben seninle anlaşmak istiyorum diyebilirsin yani zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…