Sevdiğim kızı nasıl aşık ederim?

Yalnız arkadaşımız ''Nasıl aşık ederim'' demiş. Yani para ile aşık edemezsin. Sadece paranı yemek için yanında olur.
Hayır yanlış düşünüyorsun. Paranın gücünü kullanacaksın. Zaten kimse aşık olmaz sadece olmuş gibi hisseder.
 
Geç karşısına love love love diye bağır yat yere şınav çek.
Bağırmasına gerek yok. Cüzdanı kalın ise zaten onunla olacak. Para mıknatıs etkisi yaratır.
 
Çok güzel bir kız var.
Hocam sanki siz aşık olmamış gibisiniz. Sadece beğenmişsiniz yani. Ha bu arada istediğin kadar üzülebilirsin. O kız başkalarıyla mutlu olurken, sen kendini sadece paralamış olursun. Buda sana ileride beyaz saçlar, özgüven problemi ve daha sayabileceğim bir ton probleme yol açacaktır.
 
Çok güzel bir kız var. Kendisiyle daha önce sevgili olmuştuk. 1-2 yıl önce. Kendisi benden ayrıldı ve beni sevemediğini söyledi. Bende ona yaklaşmak için arkadaşımmış gibi davranıyorum. Bu beni mahvediyor. Kaç ay oldu onu sevmeyi hiçbirakmadım. Aklıma geliyor ağlıyorum. O beni sevmiyor ve ben onu nasıl aşık edeceğimi bilmiyorum. Yakışıklı olduğumu da düşünmüyorum. Ama çok seviyorum onu. Nasıl onu aşık edebilirim?

Türkiye'de edemezsin.
 
Şimdi hocam adaçayı, maydanoz, kekik, nane, biraz kırmızı toz biberi eze eze karıştır. İyice toz haline gelince biraz sperm ekleyip karıştırmaya devam et. En son kızın saçından ve kendi saçından bir tutam atıp kaynar su ilave et. Zevkinize göre soğuk veya sıcak olarak için, kızı sana aşık edecektir bu. Kesin bilgi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı