Sevdiğim kızla konuşmaya korkuyorum

İnstagramı var mı bilmiyorum, bir keresinde aradım sadece onun olduğunu düşündüğüm az takipçili bir hesap çıktı, onuda sadece 2 ortak arkadaşım takip ediyordu.
İnstagramını bul en safe yöntem bu. Biraz yırtık olup yüzyüze konuşmaya cesaret etsen herşeyi yaparsın da çoğu erkek senin durumunda zaten.

@Giorno Giovanna, bir şeyleri kaybetmekten korkmayacaksınız. Cesaretinizi yavaş yavaş toparlamaya çalışacaksınız. Gerisi bir şekilde geliyor zaten.
Tamam konuşmasına konuşabileceğimi düşünüyorumda, hocam o uzakta oturuyor ona nasıl ulaşacağım. Aslında tam korkum onunla konuşmak değil ona uzak oturduğum için yanına gitmeye utanıyorum. Bi ön sıramda olsa her türlü cesaretimi toplar konuşmaya çalışırdım. Arkadaşım bana fırsat tanımaya çalıştı onun yanına geçebilmek için ama o fırsatlar kaçtı.

Tamam konuşmasına konuşabileceğimi düşünüyorumda, hocam o uzakta oturuyor ona nasıl ulaşacağım. Aslında tam korkum onunla konuşmak değil ona uzak oturduğum için yanına gitmeye utanıyorum. Bi ön sıramda olsa her türlü cesaretimi toplar konuşmaya çalışırdım. Arkadaşım bana fırsat tanımaya çalıştı onun yanına geçebilmek için ama o fırsatlar kaçtı.
Dibine girmeye gerek yok uzaktan da süzersin baktın biraz gülümsüyor sana bakmaya devam ediyor gidersin yanına. Baktın çok pas vermiyor ısrar etmene gerek yok.

Dibine girmeye gerek yok uzaktan da süzersin baktın biraz gülümsüyor sana bakmaya devam ediyor gidersin yanına. Baktın çok pas vermiyor ısrar etmene gerek yok.
Bugün çıkışta zil çalmadan önce yanımdaydı bana hafif baktı gülümsedi orada içim kıpır kıpır oldu. Ama bunuda hiçbiryerde söylemiyorum çünkü sevdiğim kız ya büyük ihtimal psikolojik olarak bana öyle geliyordur diye.

@Giorno Giovanna kilo alman lazım sadece spor salonuna giderek olmaz 1.5 sene giden birine göre baya zayifsin.
Boyum kısa hocam. Ondan kilom bu civarlarda diye düşünüyorum.

@Giorno Giovanna, bir insanın yanına giderken neden utanıyorsunuz ki? Ciddi diyorum, utanmanızı gerektirecek hiçbir durum yok. Siz utanırsınız, konuşmaya utanır hatta yanına gitmeye utanırsınız ama bu kız, arkadaşlarıyla bunu makara konusu yapar. Haberiniz olsun, kızların genelinde böyle bir durum var. Kızlar da kendisine açılabilen, çekinmeyen ve güçlü erkeklerden hoşlanır. Pısırık ve çekingen erkeklerden hoşlanmaz.

@Giorno Giovanna, bir insanın yanına giderken neden utanıyorsunuz ki? Ciddi diyorum, utanmanızı gerektirecek hiçbir durum yok. Siz utanırsınız, konuşmaya utanır hatta yanına gitmeye utanırsınız ama bu kız, arkadaşlarıyla bunu makara konusu yapar. Haberiniz olsun, kızların genelinde böyle bir durum var. Kızlar da kendisine açılabilen, çekinmeyen ve güçlü erkeklerden hoşlanır. Pısırık ve çekingen erkeklerden hoşlanmaz.
Bugün beni gaza getireceksiniz ama ben yarın yine saf gibi korkacağım. Cidden cesaretimi toparlayıp aklımı başıma almam gerek. Sonuçta oda bir insan.

@Giorno Giovanna, amacım gaza getirmek değil ama bu konuda ciddiyim, kızlar kendisinden emin, çekinmeyen erkeklerden hoşlanır ve bu da kızın karşısında direkt sizi 1-0 önde başlatır. Bazı şeyleri kaybetmekten de korkmayın. Siz istiyorsunuz ki kız direkt beni kabul etsin, reddetmesin ama böyle de dünya yok işte. Bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek gerek.

bana hafif baktı gülümsedi
E yanına gidip "ne güzel kokuyosun sen oyle" falan desene. Error verecek zaten. Sen ondan çekiniyosun o senden çekiniyo gibi bi durum var ortada. "İnstagramın var mı" de aldıktan sonra görüşürüz de uzaklaş akşamına da yazarsın. Yok derse "ben de kapatcam" dersin. Uzarsın çıtırdan. Reddedilme bağışıklığını kazanman lazım her türlü. Tek bir kıza oneitis geliştirme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı