Sevdiğim kızla konuşmaya korkuyorum

E yanına gidip "ne güzel kokuyosun sen oyle" falan desene. Error verecek zaten. Sen ondan çekiniyosun o senden çekiniyo gibi bi durum var ortada. "İnstagramın var mı" de aldıktan sonra görüşürüz de uzaklaş akşamına da yazarsın. Yok derse "ben de kapatcam" dersin. Uzarsın çıtırdan. Reddedilme bağışıklığını kazanman lazım her türlü. Tek bir kıza oneitis geliştirme.
Bu zamana kadar saygımdan kibarlığımdan hiç ödün vermedim, böyle bir hareket yapıpta ödün vermem. Düşündüğüm kızı hanımefendiliğinden dolayı seviyorum.

@Giorno Giovanna, amacım gaza getirmek değil ama bu konuda ciddiyim, kızlar kendisinden emin, çekinmeyen erkeklerden hoşlanır ve bu da kızın karşısında direkt sizi 1-0 önde başlatır. Bazı şeyleri kaybetmekten de korkmayın. Siz istiyorsunuz ki kız direkt beni kabul etsin, reddetmesin ama böyle de dünya yok işte. Bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek gerek.
Sağolun hocam tavsiye için, peki yanına gittim diyelim, ne üzerinden sohbet başlatabilirim?

Bu zamana kadar saygımdan kibarlığımdan hiç ödün vermedim, böyle bir hareket yapıpta ödün vermem. Düşündüğüm kızı hanımefendiliğinden dolayı seviyorum.
Efendi olduğu için kaybettiğini kim söyleyecek arkadaşa?

@Giorno Giovanna, mesela okuduğunuz kitaptan bahsedebilirsiniz. Film izlemişsinizdir, izlediğiniz filmi anlatabilirsiniz. Eğer konuşmak istiyorsa da sohbetin gerisi böyle böyle gelir zaten.
Kız ks'de "bana uzun uzun bakan çocuk kafa açıyor" diye konu açmaya gidiyor şuan

@incisquirtle hocam efendi olması sebep değil sonuç. Cidden kızlar tarafından beğenilecek bir tipte olsa zaten efendi olmaz bir şekilde ulaşmadığı için efendi kibar olayına giriyor.
Dönüp dolaşıp "alfa öper, beta öder" mit'ine dönüyoruz.

Efendi olduğu için kaybettiğini kim söyleyecek arkadaşa?

Kız ks'de "bana uzun uzun bakan çocuk kafa açıyor" diye konu açmaya gidiyor şuan
Efendiliğimi bozduracaksa bana aramızda bozdursun. Herkes içinde o şekilde davranmam ben. Zaten benim arkadaşın geçen seneki sınıf arkadaşı. O arkadaşından öğrendiğine göre libidosu yüksek biriymiş zaten. Orasına sen karışma.

@incisquirtle hocam valla benim kafam ilk 11.sınıfta açıldı. Arkadaşım var ki hala konuşuyoruz çocuğun baya iyi bir tipi vardı hocalar vs. bile övüyordu bir de bunu üstüne baya kaslı e yani her kız da beğeniyordu. İşte ben o zamana kadar kızları ilişkiye ikna etmenin çok zor olduğunu vs. düşünüyorum herkes için. Neyse işte ya kızlar falan geliyor hepsi ya bana friendzone atıyor ya da o çocukla konuşurken sen sus der gibi yapıyor. Ama bana bi koydu var ya 😂 yüz tane kız bana tipsizsin dese bu kadar koymaz. E gyme başladım tabi.Ya bide çocuk friendzone atıyor kıza olayın komikligine bak.

Efendiliğimi bozduracaksa bana aramızda bozdursun. Herkes içinde o şekilde davranmam ben. Zaten benim arkadaşın geçen seneki sınıf arkadaşı. O arkadaşından öğrendiğine göre libidosu yüksek biriymiş zaten. Orasına sen karışma.
Göze alamıyosan başkalarıyla görmeyi göze alacaksın. Bu kadar basit bi denklem aslında. Kızlar boş kalmaz.

Neyse hocam bakacağız artık, yinede teşekkürler.
Sen ayranım dökülmesin, red yemiyim modundasın. Çoğu erkek senin konumunda zaten biz buna sosyolojide beta öder diyoruz. Sen şu an duygusal olarak bedel ödüyorsun. Tek bir kıza da oneitis geliştirmek çok tehlikelidir. Derslerine odaklanman gereken yaşlardasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı