Sevdiğim kızla konuşmaya korkuyorum

@Giorno Giovanna, mesela okuduğunuz kitaptan bahsedebilirsiniz. Film izlemişsinizdir, izlediğiniz filmi anlatabilirsiniz. Eğer konuşmak istiyorsa da sohbetin gerisi böyle böyle gelir zaten.
Sen ayranım dökülmesin, red yemiyim modundasın. Çoğu erkek senin konumunda zaten biz buna sosyolojide beta öder diyoruz. Sen şu an duygusal olarak bedel ödüyorsun. Tek bir kıza da oneitis geliştirmek çok tehlikelidir. Derslerine odaklanman gereken yaşlardasın.
@incisquirtle hocam valla benim kafam ilk 11.sınıfta açıldı. Arkadaşım var ki hala konuşuyoruz çocuğun baya iyi bir tipi vardı hocalar vs. bile övüyordu bir de bunu üstüne baya kaslı e yani her kız da beğeniyordu. İşte ben o zamana kadar kızları ilişkiye ikna etmenin çok zor olduğunu vs. düşünüyorum herkes için. Neyse işte ya kızlar falan geliyor hepsi ya bana friendzone atıyor ya da o çocukla konuşurken sen sus der gibi yapıyor. Ama bana bi koydu var ya 😂 yüz tane kız bana tipsizsin dese bu kadar koymaz. E gyme başladım tabi.Ya bide çocuk friendzone atıyor kıza olayın komikligine bak.
Selam hocalarım rapor veriyorum, kızla konuşuyorum ufak ufak samimiyet oluşmaya başlıyor sanırsam. Sizin tavsiyenize göre davranıyorum.

Bugün ben sevdiğim kızla konuştum. Fazla utangaçtım onun karşısında, biraz tutuldum kaldım. Tipim de öyle iyi değil. Önun öncesinde tip önemli olur sandım, korktum. Kız güler yüzle "biraz heyecanlısın galiba, cesaretli olsana." dedi. Cesaretli olmam gerektiğini sevdiğim kızı kaybederek anladım sanırım. Cesaretli ol, hayırlısı olur umarım.

Bugün ben sevdiğim kızla konuştum. Fazla utangaçtım onun karşısında, biraz tutuldum kaldım. Tipim de öyle iyi değil. Önun öncesinde tip önemli olur sandım, korktum. Kız güler yüzle "biraz heyecanlısın galiba, cesaretli olsana." dedi. Cesaretli olmam gerektiğini sevdiğim kızı kaybederek anladım sanırım. Cesaretli ol, hayırlısı olur umarım.
Valla bugün en çok eğlendiğim günlerden biriydi. Çarşamba başladım onunla biraz biraz konuşmaya, tabi çarşamba onla konuşmadan öncede biraz konuşmuşluğum vardı. Bugünde son 2 dersimiz bedendi o derste çok eğlendim onunla. Beraberdik 2 derstede. Ben zaten insanlarla konuşmaktan korkan biri değilim, kişi sevdiğim kız olunca onunla nasıl sohbet başlatacağımı bilemedim, bir şey dersem benden imrenir gibisinden.

Konuşmakta zorlanmıyorum fakat kendimi kanka olarak bulmamak için konuşmayı ne şekilde ilerletmeliyim? @SeanStrickland
Konuşmakta zorlanmiyosan iyi kız muhtemelen tipini beğenmiş olabilir ama fazla efendi yok şunu desem ne düşünür acaba şunu desem yanlış anlar mı diye düşünme. Bir kaç gün konuş lafı uzatmadan dışarı davet et kabul etmezse de bırak konuşmayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı