Ya şimdi gülüceksiniz biliyorum ama daha 2-3 gün oldu biliyorum bu konuyu bu kadar erken açmam doğru değil daha istemedim utanıyorum numarasını almak için.
Arkadaşlar selam hoşlandığım bir kız aramızda biraz kilometreler var ama konuşurken hep konuyu ben açıyorum o ben yazmadan bir şey yazmıyor çok arada kalıyor sizce ne yapmalıyım salmalıyım yoksa konuları ben açarak devam mı etmeliyim yardımınıza çok ihtiyacım var çok sağ olun şimdiden.
Dostum daha 3 gün olmuş, sen kendini baya kaptırmışsın, bir dur hele, sakin ol, sen gayet doğal konuş, ne kızı sık ne de kendini, öncelikle onu tanı, kendini iyi ifade et, olacağı varsa mutlu olursun zaten. Zorlamanın lüzumu yok.
Sanal alemden kurulan ilişkilerden bana göre hayır gelmez. Olmuyor. Hele bir de uzak mesafeyse... Birini gerçekte görmek, tavırlarını ve konuşmalarını görmek lazım zira insanlar sanalda ve reelde çok farklı. Bana kalırsa yol yakınken vazgeç bu sevdadan sonradan üzülürsün. Hayatı akışına bırak elbet karşına birisi çıkar
Dostum daha 3 gün olmuş, sen kendini bayağı kaptırmışsın, bir dur hele, sakin ol, sen gayet doğal konuş, ne kızı sık ne de kendini, öncelikle onu tanı, kendini iyi ifade et, olacağı varsa mutlu olursun zaten. Zorlamanın lüzumu yok.
Bak burada sanalı baya gömdük ama çok düşük ihtimal de olsa, sanalda tanışıp, buluşup, mutlu olan insanlar var ama 18 yaş grubu için böyle bir şey çok zor.