- Katılım
- 10 Temmuz 2017
- Mesajlar
- 3.844
- Çözümler
- 16
Yani kendini kullandırtma, onun oyuncağı olma.Dedirtme derken? Tam anlamadım
Yani kendini kullandırtma, onun oyuncağı olma.Dedirtme derken? Tam anlamadım
Ya dostum, uzak mesafe zor be, gerçekten bak. Yani sanalda herkes lord, prenses ama gerçekte ne olduğunu görmeden bir anlamı yok o yüzden çok kaptırma kendini.
Yani ben varsayımlar üzerine konuşuyorum çünkü kız senin üzmemek için bile konuşuyor olabilir, tabii ben aranızdaki diyalogları zaten bilmiyorum ama, hani mesela soğuk mu konuşuyor yoksa gerçekten içten ve samimi mi?
Dedirtme derken? Tam anlamadım![]()
Öyle ilişkiler yürümez. Seni seven zaten konu kalmamış olsa bile sevgisini gösterir. Boş kaldığın an o ilişkinin tek taraflı olduğunu gösterir. Ben olsam zaman kaybetmeden ayrılırdım. Her başlayacağın ilişki böyledir. Henüz saygıdan sevgiden anlayan kız pek görmedim, anlayanı ise fazla karşılık bekleyip insanı yıpratıyor. Çok dert etmeye gerek yok çünkü hayatında birisinin olmaması seni değersiz yapmaz. Bir başkasına ihtiyacın yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.