Sevdiğim kızla konuşurken konuyu hep ben açıyorum

Anladım zaten kız benden çok uzakta maalesef ben izmirdeyim o İstanbul'da :(
Ya bir yanım diyor ki belirli bir süre konuştuktan sonra git İstanbul'a bir kızla görüş konuş.

Yani ben varsayımlar üzerine konuşuyorum çünkü kız seni üzmemek için bile konuşuyor olabilir, tabii ben aranızdaki diyalogları zaten bilmiyorum ama, hani mesela soğuk mu konuşuyor yoksa gerçekten içten ve samimi mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani ben varsayımlar üzerine konuşuyorum çünkü kız senin üzmemek için bile konuşuyor olabilir, tabii ben aranızdaki diyalogları zaten bilmiyorum ama, hani mesela soğuk mu konuşuyor yoksa gerçekten içten ve samimi mi?

İçten konuşuyor gibi geliyor kalp falan atıyor ara sıra.

Öyle ilişkiler yürümez. Seni seven zaten konu kalmamış olsa bile sevgisini gösterir. Boş kaldığın an o ilişkinin tek taraflı olduğunu gösterir. Ben olsam zaman kaybetmeden ayrılırdım. Her başlayacağın ilişki böyledir. Henüz saygıdan sevgiden anlayan kız pek görmedim, Anlayanı ise fazla karşılık bekleyip insanı yıpratıyor. Çok dert etmeye gerek yok çünkü hayatında birisinin olmaması seni değersiz yapmaz. Bir başkasına ihtiyacın yok.

Dedirtme derken? Tam anlamadım :(

Sürekli sen ilişkiyi ayakta tutmaya çabalarsan kıza avcumun içine düştü görüntüsünü verirsin. İlişkinin adı konmuşsa sürekliliği tek taraflı yürümez bu konuyu açacak hale gelmişsen moralini bozmak istemem ama karşındaki kişi senin ona duyduğun ilgiden az ilgi duyduğunu sana bilinçaltında hissettirmiş. Bunun aile korkusu, mahalle baskısı gibi etkenlerden kaynaklı olup olmadığını senin anlaman gerekir.

Son düzenleme:
Öyle ilişkiler yürümez. Seni seven zaten konu kalmamış olsa bile sevgisini gösterir. Boş kaldığın an o ilişkinin tek taraflı olduğunu gösterir. Ben olsam zaman kaybetmeden ayrılırdım. Her başlayacağın ilişki böyledir. Henüz saygıdan sevgiden anlayan kız pek görmedim, anlayanı ise fazla karşılık bekleyip insanı yıpratıyor. Çok dert etmeye gerek yok çünkü hayatında birisinin olmaması seni değersiz yapmaz. Bir başkasına ihtiyacın yok.

Evet biliyorum ama artık bu hayatta hep tek olmaktan bıktım kendimi çok yalnız hissediyorum ilk konuştuğumuz günün akşamı böyle bir rahatladım o bile çok iyi geldi sen düşün yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı