- Katılım
- 10 Temmuz 2017
- Mesajlar
- 3.844
- Çözümler
- 16
İstediysen nasıl tepki verdi? Bir de ne kadardır konuşuyorsun?
Bana göre de kızla konuşmazsan aranı açarsın hepten kaybedersin 1 hafta konuşmayınca kız soğur.Arkadaşlar selam hoşlandığım bir kız aramızda biraz kilometreler var ama konuşurken hep konuyu ben açıyorum o ben yazmadan bir şey yazmıyor çok arada kalıyor sizce ne yapmalıyım salmalıyım yoksa konuları ben açarak devam mı etmeliyim yardımınıza çok ihtiyacım var çok sağ olun şimdiden.
Bana göre de kızla konuşmazsan aranı açarsın hepten kaybedersin 1 hafta konuşmayınca kız soğur.
Dostum daha 3 gün olmuş, sen kendini bayağı kaptırmışsın, bir dur hele, sakin ol, sen gayet doğal konuş, ne kızı sık ne de kendini, öncelikle onu tanı, kendini iyi ifade et, olacağı varsa mutlu olursun zaten. Zorlamanın lüzumu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.