Sevdiğim kızla konuşurken konuyu hep ben açıyorum

Deneyeceğim ama ne kadar bir süre bu?

Kaç gün, hafta, ay.
1-2 Hafta gibi bir süre yazmazsan büyük ihtimalle mesaj atar ama kişiden kişiye değişebilir. Ben 1 hafta yazmamıştım o attı sonra. Kızı sıkıştırma, rahatsız olursa bir daha konuşmama ihtimali bile var. Ben en ufak adım atmamıştım garip bir şekilde kendisi bana yakınlaşmıştı. Biraz akışına bırakman iyi olur gibi.

1-2 hafta gibi bir süre yazmazsan büyük ihtimalle mesaj atar ama kişiden kişiye değişebilir. Ben 1 hafta yazmamıştım o attı sonra.

Ben 1 hafta bekliyiceğim ardından kıza soracağım sağ olun arkadaşlar yardımlarınız için tekrar konu açabilirim haftaya bunla ilgili bilginiz olsun.

1-2 Hafta gibi bir süre yazmazsan büyük ihtimalle mesaj atar ama kişiden kişiye değişebilir. Ben 1 hafta yazmamıştım o attı sonra. Kızı sıkıştırma, rahatsız olursa bir daha konuşmama ihtimali bile var. Ben en ufak adım atmamıştım garip bir şekilde kendisi bana yakınlaşmıştı. Biraz akışına bırakman iyi olur gibi.
Katılıyorum. Çok sıkmamak lazım. Olayları akışına bırak bir süre.

Kendi kız arkadaşlarına onu avcumun içine aldım dedirtme. İlişkide her şey karşılıklı yürümeli zaten terazinin bir kefesi diğerinden farklı konumlanıyorsa o ilişki fazla yürümez. Bitecekse de biter erkeklik gururunuzu çiğnetmeyin yeter ki.

Dedirtme derken? Tam anlamadım :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı