Sevdiğim kızla konuşurken konuyu hep ben açıyorum

Evet biliyorum ama artık bu hayatta hep tek olmaktan bıktım kendimi çok yalnız hissediyorum ilk konuştuğumuz günün akşamı böyle bir rahatladım o bile çok iyi geldi sen düşün yani.
Bende öyle bir akşam yaşadım bundan yaklaşık iki sene önce. Ama sonrasında o kız yüzünden stresle sıkıntıyla geçen geceler ve beni tüketen umutlarım 1.5 yıl kadar sürdü. Herkes seni acımasızca bırakıp umursamıyorken senin de acınası ve zayıf yanının elini tutmayı bırakman gerek. Zamanı gelince bunu yapıyorsun. Benim tüm sorunlarımı çözen bu oldu. Genelde çocukluktan aile sevgisinden yoksun yaşamış kişilerin sorunudur başkalarından sevgi beklemek, birilerinin yanında olmasını sana değerli olduğunu söylemesini beklemek. Dediğim gibi zamanı gelince başkalarının sana istediğin gibi değerli hissettiremeyeceğini, yıllardır kafanın bir kenarında yaşayan değersiz hisseden çocuğu bırakıp aslında gayet değerli ve güçlü bir birey olduğunu anlaman gerek.

Ya ailem sağ olsun bana yeteri kadar aile sevgisi verdiler ben artık ilişki istiyorum tek kişilik hayatla hayat sürmüyor açıkçası.

Üstüne çok düşme, sıkman rahatsız edici bir davranış. Şu günlerde konuşacak konu bulamaması da olabilir aslında. Sen arkadaşların dediğini yap. 1 hafta kadar yazma, eğer bir hal hatır bile sormuyorsa ilişkini demek ki zorla sen sürdürüyorsun demektir.
Not: Yeni gördüm. Daha 3 gün olmuş. Üç gün be üç gün. Biraz insanflı ol, daha tanışma aşamasındasınız.

Anladığım kadarıyla sanaldan tanışmışsın. Sen konu açmayınca kız da bir şey yazmadığına göre vazgeçmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…