Sevdiğim kızla nasıl konuşmalıyım?

Creespoe

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. Bir kızdan hoşlanıyorum o bilmiyor. Neyse, dışarda bir yerde veya okulda yan yanayken ne konuşabilirim? Hem onun ilgisini çekecek, hem hoşuna gidecek, hem bitmeyecek bir muhabbet. Sizce?

Kibarca "Merhaba!" diyerek başlayabilirsin. Aksi takdirde yanında sürekli "Ne yapacağım?" diye düşünerek stresten yutkunup durursan, istemsizce kaşla göz arası olumsuz izlenimler bırakabilirsin.

O da sıradan bir insan. Büyük bir olaymış gibi gözünde büyütmene gerek yok bu konuşma meselesini.

Öyle bir şey mümkün değil. Bitmeyecek bir muhabbet açman veya ilgisini sürekli olarak üstüne çekmenin yolu yok. Fakat bir şekilde tanışma faslını atlatman lazım ve öyle çok da özel bir şey yapmana gerek yok. Bu durumu çok fazla abartma ve rahat ol. İyi görünmek için kasma. Doğal olursan bu süreç daha hızlı ilerler. Kızın niyeti varsa zaten ne yaptığını bir önemi olmaz.

Kardeşim galiba yaşın genç. Ben bir abin olarak sana tavsiye vereyim tecrübelerim doğrultusunda.
Sevdiğin kişinin yanında role bürünme, kendin gibi ol. Kızın hoşuna gidersen zaten başka bir şey yapmana gerek kalmaz. Ayrıca kızlar özgün ve kendi gibi olan erkeklerden hoşlanırlar. Centilmen, bonkör ve kibar ol.

Ben 4 senedir hoşlanıyorum. Kendin ol kasma fazla. Önce tanış derslerle ilgili falan sorular sor zaten her yaklaşan kişiyi seviyor diye düşünmez. Biraz yakın olunca dışarda kahve içmeye, yürümeye falan çağır. İlkinde hemen söyleme kendine bağla hafiften telefondan falan konuşun. Sevdiği şeyleri öğren çevresinden falan. Onun sevdiği bir şey varsa sende bende seviyorum diye ufak yalanlar söyle şaşırt biraz yemle :) zaten onun dışında adım atarsa olur.

Kardeşim galiba yaşın genç. Ben bir abin olarak sana tavsiye vereyim tecrübelerim doğrultusunda.
Sevdiğin kişinin yanında role bürünme, kendin gibi ol. Kızın hoşuna gidersen zaten başka bir şey yapmana gerek kalmaz. Ayrıca kızlar özgün ve kendi gibi olan erkeklerden hoşlanırlar. Centilmen, bonkör ve kibar ol.
Ben 20 o 18

Kibarca "Merhaba!" diyerek başlayabilirsin. Aksi takdirde yanında sürekli "Ne yapacağım?" diye düşünüp stresten yutkunup durursan, istemsizce kaşla göz arası olumsuz izlenimler bırakabilirsin.

O da sıradan bir insan. Büyük bir olaymış gibi gözünde büyütmene gerek yok bu konuşma meselesini.
Ayn dostum mantıklı dediklerin bir kıza karşı ne kadar doğal kendin hatta umarsamaz davranırsan kız daha cok sana baglanıyor aklında bu kızı seviyor bi şekil sevgili olmam gerek düşününce hiç olmuyor.

En başta arkadaşın dediği gibi kibarca merhaba de ve biraz bekle onun tavırlarını ölç. Eğer fazla ters çıkmadıysa sanki 2 3 yıllık arkadaşınmış gibi konuşmaya başla. Ama unutma fazla da ileriye gitme.

Sağolun dostlar bide şunun cevabını istiyorum bir zaman sonra muhabbet konuşma tıkanıyor susuyoruz öyle o an ne demeliyim veya nasıl muhabbet aklıma gelmeli

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı