Sevdiğin bir diziyi/oyunu bitirdikten sonra ne yaparsınız?

Krino6

Hectopat
Sevip bağlandığım bir diziyi veya oyunu bitirdikten sonra bende "vay be demek bitti" gibisinden bir his oluşur. Bir boşluk. Şu an ortalama bir diziyi bitirdim fakat uzun bir dizi olduğu için diziyle bağ kurmama yetti. Şu an boşluktayım ne yapsam sıkılıyorum. Bu araftan kurtulmak için sizin önerebileceğiniz bir şey var mı?

Dizi, film ise direkt ilgili IMDB yorumlar kısmına daha sonra sözlüklerden yorumlara bakarım. Çoğu kez gözümden kaçan detayları oradaki yorumlardan fark ettiğim oluyor. Oyunlarda bitirdiğim oyun genelde beğendiğim oyun oluyor ki onu da ikinci kez farklı zorluk ve yöntem ile oynarım.

Bir süre büyük bir boşluğa düşmüş gibi olurum. Ama ben dizi ve anime izlemeye yeni başlayan birisi olduğum için önümde bolca seçenek var. O çok beğendiğim diziye benzeyen dizileri izleyerek geçiriyorum bu boşluk hissini.

Sevip bağlandığım bir diziyi veya oyunu bitirdikten sonra bende "vay be demek bitti" gibisinden bir his oluşur. Bir boşluk. Şu an ortalama bir diziyi bitirdim fakat uzun bir dizi olduğu için diziyle bağ kurmama yetti. Şu an boşluktayım ne yapsam sıkılıyorum. Bu araftan kurtulmak için sizin önerebileceğiniz bir şey var mı?

Oyunu bitirdikten sonra o müzik çalar ya sonda biraz hüzünlenirim. Özelliklede GTA San Andreas gibi eski oyunlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı