Sevdiğiniz İnsanı Tanımlayın

Konuyla alakasız, bir de ilişki hakkında tavsiye alınacak son adam olsam bile işi arkadaşlarınıza bırakmayın. Sevdiğim kıza ortak arkadaş ile ulaşıyordum şerefsiz herif bana yanlış bilgi verip durmuş. Yok kız taşınacak çabuk teklif et, yok bunları sever, yok şunu yapacak falan. Haysiyetsiz adam beni ayak üstü kandırdı resmen. Neden yaptığı konusunda pek bilgim yok ama muhtemelen mutlu olmamı istemedi. Ulan adamı zamanında Turbox vesaire almaktan kurtarmıştız bana yaptığı muameleye bak. Size niye anlatıyorum derseniz bunları paylaşabileceğim pek arkadaşım yok o yüzden. Bir de Hüseyin hocam yanlış okumadıysam birisine teklif edecek belki işine yarar.

Konuyla alakasız, bir de ilişki hakkında tavsiye alınacak son adam olsam bile işi arkadaşlarınıza bırakmayın. Sevdiğim kıza ortak arkadaş ile ulaşıyordum şerefsiz herif bana yanlış bilgi verip durmuş. Yok kız taşınacak çabuk teklif et, yok bunları sever, yok şunu yapacak falan. Haysiyetsiz adam beni ayak üstü kandırdı resmen. Neden yaptığı konusunda pek bilgim yok ama muhtemelen mutlu olmamı istemedi. Ulan adamı zamanında Turbox vesaire almaktan kurtarmıştız bana yaptığı muameleye bak. Size niye anlatıyorum derseniz bunları paylaşabileceğim pek arkadaşım yok o yüzden. Bir de Hüseyin hocam yanlış okumadıysam birisine teklif edecek belki işine yarar.

Babanıza dahi güvenmeyin o konuda haklısınız. Ama bugüne kadar Allah'a şükür kimsenin kötülüğünü istemedim hocam. Gene de arkadaşa kalmış bir şey ben sadece ona tavsiye verdim zorlamadım.

Babanıza dahi güvenmeyin o konuda haklısınız. Ama bugüne kadar Allah'a şükür kimsenin kötülüğünü istemedim hocam. Genede arkadaşa kalmış bir şey ben sadece ona tavsiye verdim zorlamadım.
Hocam alındıysan sakın ha yanlış anlama. Seni kesinlikle hedef almadım. Benim hedefimdeki kişi arkadaş gibi gözükenler.

Hocam alındıysan sakın ha yanlış anlama. Seni kesinlikle hedef almadım. Benim hedefimdeki kişi arkadaş gibi gözükenler.

Estağfurlah hocam ne alınması. Siz doğru yapmamışsınız kendiniz açılmalısınız. Her koyun kendi bacağından asılır. Böyle bir devirdeyiz.

Araya birini sokmayı düşünmüyorum, her şeyi kendim 1. kişi ağzından yapacağım, kimseye güvenmem böyle şeylerde. Yine de teşekkür ederim, iyi geceler.
Ben kendimi teselli etmek için PUBG'ye geri dönüyorum😭

Gözlerinin kahvesine bakınca ona olan sarhoşluğumu kaybettiren bir kahve, hatır almak istersin o kahveden 40 yıl için. Düşünürken bile kendine aşık edebiliyor beni kendine, ama biraz yalancı biri. Bana zarar vermeyeceğini söylüyordu ama alıkoyamıyorum kendimi onu düşünmekten. Seni seviyorum, anonim şiirler yazdığım kız, seni hala seviyorum.

@Trieetz hocam O’nu bugün bir kere daha gördüm, fırsatım olsaydı gidip konuşacaktım ama şartlar hiç uygun değildi, O’nu çarşıda gördüm ben bisikletliydim O yürüyordu, bineceği otobüsü takip ettim içine baktım ama göremedim O’nu😥 galiba bir sonrakine bindi, neyse inşaallah daha uygun koşullarda karşılaşırız o zaman geldiğinde mutlaka konuşacağım😁 cesaretlendirdiniz beni çok teşekkür ederim sayenizde sevdiğime kavuşacağım🥰
Bu zamana kadar çok daha güzel kızlar gördüm ama hiçbiri bana O’nun yaptığı etkiyi yapmadı🥰 O’na aşık oldum ben🥰 tekrardan teşekkür ederim😁

@706143 Bol şans dilerim kardeşim umarım istediğin olur ve mutlu olursun. Ben sevmemeye devam uygun birini annem bulunca yada kendim uygun birini görüp seversem evleneceğim. Sana tavsiyem çok sıkma kızı. İltifat et ama böyle tadında bırak. Çok edersen değersiz olur az edersen de ilgisiz bırakmış olursun dengeyi bulman gerek

@Trieetz tevsiyeleriniz için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana, çok mütevazı birisi zaten fazla şey beklemiyor, mutlu edebilirim O’nu, benim için yeri çok ayrı, görünce çok şaşırdım emin olamadım biraz uzaklaştım sonra geri döneyim dedim, döndüm buldum O’nu biraz takip ettim sonra hızlanmam gerekti ışıklara kadar gittim bekledim ama göremedim sonra işte otobüse felan baktım bulamadım kısmet değilmiş bugün başka zaman konuşmak niyetiyle inşaallah😁 tekrardan teşekkür ederim😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı