Sevgili için kavgaya girmek

Aralarından bir sevgiline göz koymuş yediğin dayağın altında kalıp kalmamak senin tercihin ama bir daha yaparlarsa adam topla.

Keşke erkek erkeğe olsaydı ama maalesef olmadı ve dayağımızı yedik evet şu an yapacağım hemen iyileşirsem arkadaşları toplayacağım gideceğiz mahallelerine.

Bu kavga sevgili için kavga değil ki seni dövmüşler sende gidip onları dövceksin sevgiline laf atan olmamış sevgilinin gözünde seni küçük düşürecek mesaj atmışlar kısacası sana saygısızlık yapılmış bu kız kavgası falan değil.

Evet dediğinde haklısın ama biraz da sevgilime yavşamaya çalışmışlar ondan dolayı da kavgaya girdim.

Kardeşim kızın orada gülmesi sıkıntılı bir durum sen çok daha iyi tanırsın fakat öyle bir durumda ben olsaydım ne oluyor derdim 6 kişiyi dövecek değilsin elbette battal gazi filminde değiliz fakat kız erkekliğini sorguluyor olabilir bu da bir ihtimal sonuçta.

Keşke erkek erkeğe olsaydı ama maalesef olmadı ve dayağımızı yedik evet şu an yapacağım hemen iyileşirsem arkadaşları toplayacağım gideceğiz mahallelerine.

Evet dediğinde haklısın ama biraz da sevgilime yavşamaya çalışmışlar ondan dolayı da kavgaya girdim.

Arkadaşlarını topla git intikamını al en mümkün vakitte. 1 adama sevgilisi yanındayken 6 kişi dalmak adamlık mıymış.

Uga Buga Turkish kavga. Kardeşim göz yaşartıcı sprey al, yolda karışırlarsa sıkıp kaçarsın kendini korursun. En son kavga et hiç çaren yoksa, onu bile etme. Bıçaklanırsan kötü olur bir Turkish kız için deymez.

Baktın çocuklar hiç rahat vermiyor, kızdan ayrıl yol ver gitsin. Başını derde sokmaktan başka bir şey yapmıyor, çocuklara da zamanında kendisi bulaşmış belli. Kimse tanımadığı etmediği kıza ve sevgilisine sataşmaz.

Olay ne zaman oldu bilmiyorum ama eğer yeni olduysa birkaç gün yazma bakalım sana yazacak mı yoksa senin yazmanı mı bekleyecek, eğer yazmazsa dayak yediğin için seni ezik olarak görmüştür ve direk sil at bence onu. Kötü gününde yanında olmadıktan sonra o kızdan sana fayda gelmez.

Kızın sana gülmesi ilginç bir durum ama senin 6 kişiyle başa çıkabilmen mucize olurdu zaten. 6 kişiyle tek başına dövüşüp dayak yemeyecek normal bir insan yok yani niye kız seni ezikledi anlamadım. En kısa vakitte 18 kişi toplayıp çocukların mahallelerini basın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı