Sevgili olmak gerekli mi?

Hocam sevgiliyi hobi olsun diye yapmıyoruz zaten o kişiyi sevdiğimizden yapıyoruz o kişiye aşık olduğumuzdan.

İşte o şey o anlık bir zevk veya istek aslında çocuk yaşta. Benim öyle çok arkadaşım var. Sürekli değiştirenler. İşin zevki için yapıyorlar. Ama pişmanlıklarını gelip bana hep anlattılar. Yani gerçek aşk'ı bulmak bence üniversitenin sonlarına doğru belki ortaya çıkabilir.

Peki 2 sorum var 1. si stilim nasıl olacak aşırı güzel olmasın ama aşırı kötüde olmasın sade olsun stil önerir misin?
2. si sevgilim olacak kişiye nasıl bunu demeliyim yani benim sevgilim olur musun demek benim yaşım için zor.

İlkinin Cevabı: Kendin ol, nasıl bir tarzın varsa öyle ol ama pek beğenmiyorsan yakın arkadaşından tavsiye alabilirsin.
İkincinin Cevabı: Dediğim gibi yaşın çok erken. Derslerini bile etkileyebilir. Eğer ille yapacaksan hoşlandığın kişiyle herkes gibi normal yazış önce. Hobilerini, ilgi alanlarını falan öğren. Yazışman ve sohbetin sarsın karşındaki kişiyi.

Sevgili olunmaz bence.
Gerekli değil, çünkü sevgili olmak zaman kaybı ve saçma bir şey.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…