Hangi şehirdesin?
Doğu da büyük ihtimalHangi şehirdesin?
İroni olsun diye yazdım zaten. Yapılabilecek en iyi şey gizliden buluşmak veya ayrılmak.Sonra ölsün değil mi?
"Biz birbirimizi çok seviyoruz, vazgeçemiyoruz birbirimizden" kanka bu real bilgi mi? Çünkü daha 16 yaşındasınız ergenliğe yeni yeni girmişsiniz. Beni güldürme la ne ara hayatta kendini taşıyacak seviyeye geldin de bir kızın dertlerini, sorunlarını taşıyacaksın![]()
Doğu da büyük ihtimal.
Hangi şehirdesin?
Reis bende 16 yaşındayım ve Eskişehirdeyim. Bildiğin gibi hayat tozpembe değil ama sana tavsiyem kızın ailesine kendini sevdir sene yemeğe davet et yada onlar etsinler onlara iyi biri olduğunu göster ki ailesi sana ısınsın ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Bu arada hangi okuldasın.Biz 16 yaşındayız kızı dışarı bile cikarttırmıyolar çok sıkıyorlar. Telefonunu alıp duruyolar benimle konuştuğunu görünce kızın üstüne gidiyorlar biz birbirimizi çok seviyoruz vazgecemiyoruz birbirimizden.
Birkaç defa yakaladı ailesi ama o vazgeçmedi 8 aydır sevgiliyiz bir öneride bulunur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.