Sevgilimin ailesi çok katı

"Biz birbirimizi çok seviyoruz, vazgeçemiyoruz birbirimizden" kanka bu real bilgi mi? Çünkü daha 16 yaşındasınız ergenliğe yeni yeni girmişsiniz. Beni güldürme la ne ara hayatta kendini taşıyacak seviyeye geldin de bir kızın dertlerini, sorunlarını taşıyacaksın 🤣

Gerçek bilgi hacım seviyoruz yani sevmenin bir yası mı olur?

Doğu da büyük ihtimal.

Eskişehir'deyim.

Hangi şehirdesin?

Eskişehir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz kızların aileleri çok sıkıntılı oluyor ve kızlarına karşı genellikle doğrudan bu kanıya sahip olmuyorlar. Muhtemelen kız geçmişte, ailesinin güvenini kıracak bir şey yaptığı için onu kısıtlıyorlardır. Kısıtladıklarının ne kadar doğru olup olmadığını bilmiyorum da bana açıkçası hiçbir zaman için inandırıcı gelmiyor. Sizin yerinizde olsam daha da uğraşmazdım bu kızla. İki ihtimal var:
  • Gerçekten ailesi kısıtlıyorsa bu sefer ailesiyle başın belaya girecek.
  • Eğer ailesi kısıtlamıyorsa ve kız sana yalan söylüyorsa muhtemelen kızın birden fazla konuştuğu erkek vardır.
İki ihtimal açısından düşünecek olursak da ikisi de sıkıntılı ve durduk yere başınıza bela da almayın derim. Sonuçta daha yaşınız çok genç ve birden fazla kızla tanışacaksınız. Dünyadaki tek kız o değil.

Biz 16 yaşındayız kızı dışarı bile cikarttırmıyolar çok sıkıyorlar. Telefonunu alıp duruyolar benimle konuştuğunu görünce kızın üstüne gidiyorlar biz birbirimizi çok seviyoruz vazgecemiyoruz birbirimizden.

Birkaç defa yakaladı ailesi ama o vazgeçmedi 8 aydır sevgiliyiz bir öneride bulunur musunuz?
Reis bende 16 yaşındayım ve Eskişehirdeyim. Bildiğin gibi hayat tozpembe değil ama sana tavsiyem kızın ailesine kendini sevdir sene yemeğe davet et yada onlar etsinler onlara iyi biri olduğunu göster ki ailesi sana ısınsın ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Bu arada hangi okuldasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı