Belki haklısınız çok abartiyorum ama kararım kesin artık, sevgili olmayı düşünmüyorum. Sadece kullan at şeklinde düşünüyorum. Kimse olmazsa elimle idare ederim ama kıza vakit harcamam.
Sana söylenecek en güzel şeyi söyleyip gidiyorum . Umarım bir yakınına bunu yaparlar sonra bu şekilde konuşmamasını öğrenirsin, o kızlarında abisi, ablası, annesi ve babası var hatırlatırım onunda senin gibi yakınları var yapıyorsanız bir b*k birlikte üstleneceksiniz.
Ömrümün tamamını bilgisayarla geçirmem elbet. Bilim ve felsefeye ilgim olduğu için bu alanlarda gelişmeye bakarım. Ara sıra oyun oynarım. Kimseyi de alakadar etmez. Cinsel ihtiyaç hissettiğimde kimsenin karısına kızına sarmam. Elimle hallederim ya da kendime partner bulurum.
Evet güzel söyledin, şu anda hoş bir şey olmadığını daha iyi anladım ama ailemde öyle birisi olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden demiştim ya eskiden kızlar temizdir yapmaz diyordum bunu ailem oluşturdu, bu yeni fikri ise araştırma ve okuldan gördüklerim.
Evet güzel söyledin, şu anda hoş bir şey olmadığını daha iyi anladım ama ailemde öyle birisi olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden demiştim ya eskiden kızlar temizdir yapmaz diyordum bunu ailem oluşturdu, bu yeni fikri ise araştırma ve okuldan gördüklerim.
Sen sosyal medyadakilerine bakma. Tiktok falan... Onlar genellikle kendilerini pazarlayan ve gösteriş ,kendisini çok güzel olduklarını, hava atmak dertleri ben de bunlardan nefret ediyorum.