Sana söylenecek en güzel şeyi söyleyip gidiyorumBelki haklısınız çok abartiyorum ama kararım kesin artık, sevgili olmayı düşünmüyorum. Sadece kullan at şeklinde düşünüyorum. Kimse olmazsa elimle idare ederim ama kıza vakit harcamam.
Fikrinize saygı duyduğumu belirttim.Ömrümün tamamını bilgisayarla geçirmem elbet. Bilim ve felsefeye ilgim olduğu için bu alanlarda gelişmeye bakarım. Ara sıra oyun oynarım. Kimseyi de alakadar etmez. Cinsel ihtiyaç hissettiğimde kimsenin karısına kızına sarmam. Elimle hallederim ya da kendime partner bulurum.
İnşallah siz haklı çıkarsınız da ben yanılırım. Dünyada çoğunluk kızlar dediğiniz gibi temizdir inşallah ama hiç sanmıyorum.Daha 12 yaşındasın. İleride ne m*l mışım diyeceksin. Böyle şeyler demişim diyeceksin.
Hayat bana göre aşktan ibaret değil maalesef. İyi bir arkadaş çevrem de var.Hayır, fakat benim düşüncem tadılması gereken bir duygu. Hele bu gerçek bir aşka dönüşmüşse hayatının en güzel şeyi olabilir.![]()
Evet güzel söyledin, şu anda hoş bir şey olmadığını daha iyi anladım ama ailemde öyle birisi olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden demiştim ya eskiden kızlar temizdir yapmaz diyordum bunu ailem oluşturdu, bu yeni fikri ise araştırma ve okuldan gördüklerim.Sana söylenecek en güzel şeyi söyleyip gidiyorum. Umarım bir yakınına bunu yaparlar sonra bu şekilde konuşmamasını öğrenirsin.
Sen sosyal medyadakilerine bakma. Tiktok falan... Onlar genellikle kendilerini pazarlayan ve gösteriş ,kendisini çok güzel olduklarını, hava atmak dertleri ben de bunlardan nefret ediyorum.Evet güzel söyledin, şu anda hoş bir şey olmadığını daha iyi anladım ama ailemde öyle birisi olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden demiştim ya eskiden kızlar temizdir yapmaz diyordum bunu ailem oluşturdu, bu yeni fikri ise araştırma ve okuldan gördüklerim.
Sevgili ne?Vakit kaybı gibi duruyor.
HaklısınEmpati kurmayı öğrenmen lazım. Hakaret olarak algılama ama başkasının altında yatan senin kız kardeşin de olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.