70 oy... Forumun hali perişan!
Günün modası olan belde silah, elde tespih ile gezmediğim için olabilir. Veya fazla cimri olduğum için olabilir. Hiç sevmem millete para yedirmeyi. Zaten önceki ilişkilerimde bu yüzden anlaşmazlıklar yaşamıştım.Bırakın bu ayakları, kısaca yüz vermediler diyin.
70 oy... Forumun hali perişan!
Bana yüz vermiyorlar, ben de peşlerinden koşmuyorum. Benim peşimden koşmaya çalışanları da ben friendzone'luyorum artık.Bırakın bu ayakları, kısaca yüz vermediler diyin.
Çevrene göre değişir ama her kız keko tiplere bayılmıyor. Ya da ben çok rastlamamışımdır.Günün modası olan belde silah, elde tespih ile gezmediğim için olabilir. Veya fazla cimri olduğum için olabilir. Hiç sevmem millete para yedirmeyi. Zaten önceki ilişkilerimde bu yüzden anlaşmazlıklar yaşamıştım.
Yüz ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Yüz ile alakalı olsaydı daha önce ilişki yaşamazdım.
Kişi olarak dememiştim de neyse. Şu an yan yana koysan bizi ikimiz de çaktırmadan kaçar gideriz.Senin bir tanesi diye hitap ettiğin Meslek Lisesinde nimet sayılıyor nimet. Ayıptır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.