Sevgiliniz var mı?

Sevgiliniz Var mı?

• Evet

Oy: 62 14,0%
  • Hayır

Oy: 337 76,2%
  • Karışık

Oy: 43 9,7%

• Oy verenlerin toplamı
    442
Olur hocam, olur. İllaki olur. Sadece biraz çaba lazım. (Bunu aynı zamanda kendime de söylemiş oluyorum. )

Teknoloji forumunda "Evet" şıkkının yüksek olmasını kimse bekleyemezdi zaten Maalesef kendini sosyal hayattan soyutlayıp bilgisayara ve oyunlara gömen çok genç var.

Taktik isteyene her türlü taktik verilir

Tek sorum var. Nasıl oluyor bu işler? 22 yaşındayım ve hiç olmadı. Biraz sessiz ve sakin bir yapım var. Çevremde pek geniş sayılmaz. İlla ki biz mi teklif etmek zorundayız? Hep erkekler mi tanışmaya çalışıyor? Eğer teklif eden muhabbet etmeye çalışan kızlarda varsa yakışıklı değilim galiba onun etkisi olabilir.

Hocam yok siz siyahsınız saldırı sizde nadir durumlarda onlar siyah olur.(Kaç kişi anlayacak acaba.)
Bir de bende yakışıklı değilim birazda kiloluyum biri teklif etti bir arkadaş aracılığı ile kabul etmedim, sanırım herşey tipde bitmiyor.

Hocam yok siz siyahsınız saldırı sizde nadir durumlarda onlar siyah olur.(Kaç kişi anlayacak acaba.)

Yani atak yapan taraf genelde erkek diyorsun. Benim atılım yapmam gerek. Ama nasıl yaparım pek fikrim yok. İşin şakasındayım biraz. Yakışıklılık tek kriter değil biliyorum. Yanlış anlaşılma olmasın ama benden yaşça küçük kardeşlerim benden iyi biliyor kız konularını. Helal olsun. Tabi bende kendimi tecrübesiz bıraktım suç biraz bende.

Yani atak yapan taraf genelde erkek diyorsun. Benim atılım yapmam gerek. Ama nasıl yaparım pek fikrim yok. İşin şakasındayım biraz. Yakışıklılık tek kriter değil biliyorum.

Abi şu an en doğru adamla konuşuyorsun. Söyle en kötü il değiştirirsin.

Benim de hiç olmadı ama ortaokulda lisede sevgili olanlara gıcık kapıyorum, resmen gönül eğlendiriyorlar biriyle sevgili olmak istiyorsan onu gerçekten sevmen falan gerekir yani ama ayrılcaklarını bile bile sevgili oluyorlar ayrılıyorlar sonra yenisini buluyorlar. Bu kadar kolay mı yani bence sevgili olacaksan önce en az üniversitede evlenebilecek yaşta potansiyel eşini belirlersin davranışları iyi olan saygılı vs. birini bulursun sonra sevgili olursun kabul ederse sonrada evlenirsiniz anlaşırsanız. Bana kalırsa üniversiteden sonra olması daha mantıklı derslere yoğunlaşmak için.

1 ay önce olsa direkt hayır yazardım. Ama gün bu gün. Aşağı yukarı bir kaç aydır kız arkadaşım var, ondan çok hoşlanıyorum onunla vakit geçirmeyi seviyorum oda benle vakit geçirmeyi seviyor bayağı yakınlaştık. Şu aralar fazla vakit geçiriyoruz konuşuyoruz. Umarım böyle devam eder diyim.

Sevmeme rağmen birkaç gün önce ayrılmak zorunda kaldım. Tükendim artık cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…