Sevgiliniz var mı?

Sevgiliniz Var mı?

• Evet

Oy: 62 14,0%
  • Hayır

Oy: 337 76,2%
  • Karışık

Oy: 43 9,7%

• Oy verenlerin toplamı
    442
Dostum söyleyecek kimse yok çevremde sorun orada. Önce çevre edinmem gerek ama sırf kızlarla tanışmak için çevre edinmekte biraz saçma geliyor. Yalnızlığıda seviyorum bir taraftan. Reddilmek rahatsız etmez beni ayrıca. 😄 👍

Sen kızlarla arab iyi değil benim kızlarla aram o kadar iyi ki gözümde hepsi bacım ben ne yapayım şimdi. 🤣🤣🤣😭

Şu ana kadar iki sevgilim oldu(ikisi de üniversite döneminde) ikisinde de açılan taraf karşı taraf oldu. Sessiz sakin bir yapım var ve bu kızların ilgisini çekiyor. Lisede de açılan olmuştu ancak hep kendimi bilen biri olduğum için onları reddetmiştim.

Yakışıklı ve konuşmayı bilen biri iseniz sessiz olmanız bir dezavantaj değildir. Bu da benim motivasyon konuşmam olsun siz gençlere. Ha ama tipinize güvenmiyorsanız ve ille de sevgili diye ölüp bitiyorsanız gidin spor yapın, vücudunuza iyi bakın şıp diye kendinize güveniniz gelir.

Şu ana kadar iki sevgilim oldu(ikisi de üniversite döneminde) ikisinde de açılan taraf karşı taraf oldu. Sessiz sakin bir yapım var ve bu kızların ilgisini çekiyor. Lise de de açılan olmuştu ancak hep kendimi bilen biri olduğum için onları reddetmiştim.

Yakışıklı ve konuşmayı bilen biri iseniz sessiz olmanız bir dezavantaj değildir. Bu da benim motivasyon konuşmam olsun siz gençlere. Ha ama tipinize güvenmiyorsanız ve ille de sevgili diye ölüp bitiyorsanız gidin spor yapın, vücudunuza iyi bakın şıp diye kendinize güveniniz gelir.

Vallahi hocam bende sizin gibiyim de pek ilgi çekmedim ne yalan söyleyeyim. 😄 Sessiz sakinsinizdir ama çevreniz vardı demek ki. Hem iyi bir konuşmacı olduğunu karşı taraf nereden anlasın sessiz adamın.
Tipimi seveyim.

Hiç olmadı. Şuan çok da umrumda değil. İleride ne olur bilmiyorum.

Tek sorum var. Nasıl oluyor bu işler? 22 yaşındayım ve hiç olmadı. Biraz sessiz ve sakin bir yapım var. Çevremde pek geniş sayılmaz. İlla ki biz mi teklif etmek zorundayız? 😄 Hep erkekler mi tanışmaya çalışıyor? Eğer teklif eden muhabbet etmeye çalışan kızlarda varsa yakışıklı değilim galiba onun etkisi olabilir.

Hocam olması için çabalayınca olmuyor ya :D Tecrübeyle sabit. Sessiz, sakin erkekler genelde kızların hoşuna gider aslında :D Çevre gerçekten önemli bir faktör. Pazar satıcısı gibi düşünün(basit ama absürt bir örnek) çevreniz ne kadar geniş olursa o kadar iyi mal satarsınız. Özgüven en önemli faktör. Kendin olup, cesaretli ve özgüvenli olacaksın. Gerisi atılgan olmaya bakıyor. Örneğin bir konsere gidip birkaç insanla tanışmak gibi. Hep erkekler olmasa da %90 oranla erkekler tanışmaya çalışıyor. Bunun yakışıklılıkla alakası yok tamamen çekicilik mevzusu. Ortalama bakımlı bir erkekseniz yeterli. Giyim, tavır, hareket, bakım, kültür gibi çok şey etkiliyor kızları. Bence sıralamada yakışıklılık gerçekten çok arka planda.
15 yaşındayım hiç öyle işlere girişmedim. Girişmeyi de düşünmüyorum. Yanlış anlamayın yaşın küçük zaten falan dersiniz ama 12 yaşındakilerin bile ''sevgilim var kanka'' demesine karşın öyle söyledim.
Ne yapacaksın? Kutsal bakir olarak tarihe mi geçeceksin :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı