Sevgiliniz var mı?

Sevgiliniz Var mı?

• Evet

Oy: 62 14,0%
  • Hayır

Oy: 337 76,2%
  • Karışık

Oy: 43 9,7%

• Oy verenlerin toplamı
    442
Yaş 16. küçük olması daha kötü bu yaşta bukadar Red yemek. Neyse alıştım ben.

Bak kardeşim. Bulunduğun yıllar en kıymetli yılların bunu bilmeni isterim. Bu süre içinde kendim uygulayıp keşke daha fazla sürdürseydim dediğim şeyi tavsiye edeyim. Bol spor, eğitime asılı göreceksin ileride yakışıklı olman çok şey değil. Buna emin ol. Maksadın isteğin kadını yatağanatmak değilse akıllı ve öngörülü ol ileride ne demek istediğim anlaşılır.

Vardı, 4 senelik bir ilişkim vardı, üniversitelere gidince kısaca ayrı kalınca maalesef ayrıldık. 3 sene olacak ayrılalı, kimseyle çıkmadım 3 sene boyunca tabi onun sevgilisi var, sanırım yaza nişan vs yapacaklar :) Sevgilim olabilir miydi ? Evet olabilirdi ama aklında ki ile kalbinde ki insan aynı olmalı diye düşünüyorum karşımda ki insanla sevgili olup ona haksızlık etmek istemedim. Her neyse bu gece de sahurdan önce bana yakın arkadaşlar :)

Var ama pandemi her şey gibi bunu da mahvetti. Annesi risk grubunda, ağır diyabeti var ve laf dinlemeyen bir kadın. Boş bıraktığı anda kendini dışarı attığı için başında duruyor, kuzeni gibi emanet edebileceği biri olduğu zaman gelebiliyor sadece. Ayda toplasan 5-6 gün ancak kalabiliyor. Malum dönemde çalıştığım şirketler kapalı, kız arkadaşım da bu kadar az gelebiliyorken foruma sardım tekrar.

@Luci666 Üniversitede İspanyol kız arkadaşım vardı, onun yeri ayrıydı bak. Üstünden 8-9 yıl geçti hâlâ konuşup ender de olsa görüşürüz. Komplekssiz ve çok iyi huylu biriydi, hiç üşenmedi birlikte olduğumuz sürede o bana İspanyolca öğretti (iyi düzeyde) o da orta düzeye yakın Türkçe öğrendi. Şimdiki kız arkadaşımla da mutluyum tabi, o da bana C1 düzeyinde Fransızca öğretti. (Öğretmenimdi) Genellikle iyi kişilere denk geldim, seçimlerimde beni pek yanıltmıyorlar.

@Attack Troll yani nasıl anlatsam bilemiyorum, havasından mı suyundan mıdır ama bizim kızlardan çok daha anlayışlılar. Küçük şeylerden dolayı asla tartışma yaşamadım. Kısacası ilişki sonrası pişman olmadım, iki tanesiyle arkadaş kalabildim. Kıskançlık konusuna gelince bana gelenlerin hepsi kıskançtı. Sadece bu yönden sıkıntı yaşatıyorlardı. :D O da ilişkinin tadı, tuzu sanırım.

Yine de tüm kadınların, evlilik sonrası değiştiğini düşünüyorum. Ciddi ciddi düşünmek lazım, nafaka ödemekten ciğer kalmaz adamda. 😁

27 yaşıma geldiğimden beri hiç sevgilim olmadı. Ha arayışa geçtim mi? Evet ama yine de olmadı, belki de kusurlarım var diye olmamıştır (İşitme engelliyim). Ama benim için hiç önemi yoktu, çünkü önceliklerim hep kariyer odaklıydı. Sürekli kariyer ve maddi olarak ne kadar ileriye gidebileceğim üzerine yoğunlaştırmış vaziyetteydim, hayatımı buna göre şekillendirmeye çalışıyordum. En önemli hedefim buydu ve en sonunda Bilgisayar Mühendisliğimi bitirip Yazılım Mühendisi oldum. Sonuç itibariyle yaşadığım yalnız hayatımdan memnunum. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı