Sevgiliye ilk öpücük nasıl verilmelidir?

MrZeusBeys

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bu konu benim gibi ne yapacağını bilmeyen kişiler için açılmıştır. Sevgilime ilk öpücüğü vermek istiyorum ve bu süreçte tavsiye arıyorum. Kendi fikrim buluşma düzenlemek yerine, örneğin aynı okuldaysanız ders aralarından birinde kızı alıp okulun gözükmeyen bir yerinde gözünü kapatmasını isteyip hafif bir öpücük kondurmak. Eğer okul dışında ise, “Seni görmek istiyorum” diyerek bir tane gül alıp yine gözünü kapatmasını isteyip öpüp gülü vermek. Tavsiyeler verirseniz hem bana hem de diğer arkadaşlara yardımcı olursunuz. Teşekkür ederim.

Moderatör Allah için prosedür gereği anlıyorum ama yani usta çok fazla değiştiriyorsunuz yazıyı yani nasıl desem benim anlatmak istediğimin yarısı değiştirilmiş.

Son düzenleme:
Okul dışı buluşun, halk ortasında olmayan bir yer seçin, öpün bu kadar basit. Çok takmışsınız, gerek yok.

Ustam şimdi hayatta herkesi dakika başı öpmüyoruz, ilk öpücük demişim hem de. Okul dışı mantıklı ama bazı kardeşlerimiz okul dışı ailelerden dolayı buluşamamakta o yüzden böyle bir tavsiye verdim yoksa tabii ki de okulda olmaz hocam ama kızda iyi etki bırakır diye düşünüyorum.

Okul, eğitim-öğretim faaliyetlerini gerçekleştirmek için oluşturulmuş bir kurumdur. Sizin öpüşmeniz için değil, dersinize çalışın.

Onun dışında gerçekten zor bir şey değil öpmek. Sevgilinle buluşamıyorsan neden sevgili oldular ki? Yaşları kaçta aileleri izin vermiyor?

Hocam sevgilisiyse eğer dediklerim geçerli ama sevgili değil de hoşlandığı bir kişiyse bu yapacakları, dediğim şeyler ters düşebilir. Dediğiniz gibi tacizci vs. diyebilir.
İşte şöyle ki dediğim mesajdaki kız ve ben sevgiliydik baya seviyorduk birbirimizi. Sözde eve atmışım ne kadar güvenirsiniz bilmem ama kedimi görmek için evime gelmek istedi bende izin verdim tam o sırada öpmek istedim. Sonra ayrıldı ve tacizci olarak tanıtmış beni bir çok kişiye. Yani muhtemelen kız böyle bir şey yapmaz. Sadece bana denk geldi :).

Hem evine geliyor, sözde kediyle bakmak için(hangi kedi bilemeyiz), hem de tacizci diyor. Kesin son anda bir şey olmuştur, o kadar gelipte yarıyolda dönen ilk defa gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı