Sevgisiz büyümek ileride dert olur mu?

Yıllar sonra bu konuyu açtığın aklına gelecek ve yazdığın satırları okurken yüzünde hafif tebessüm oluşacak. Neden mi? Çünkü zaman bu tür sorunların en doğal ilacıdır. Zaman seni büyütür, olgunlaştırır. Olgunlaştığını bildiğin ve anladığın an geçmişte kafana taktığın bazı sorunların aslında hiç de sorun edilecek bir şey olmadığını anlarsın.

Dostum gerçekten okurken senin için üzüldüm. Ben bazı zamanlar yalnızı severim. Bazı zamanlar yalnızlığı sevmem. Sevincimi ve üzüntümü payalaşcak kişiler olsun isterim. Bu zamanda herkes menfaatci olmuş. İnşallah namaza başla, Allah dostu olmaya calış. Ben her secdemde dua ederim ve kabul olur, çok şükür sen de et inşallah Allah seninde dualarını kabul eder. Bu fani dünyada Allah dostu olmaya calışıyorum. Sen de olmaya calış ha yani insanız bazı hatalarımız olur nefsimize yenik düşebiliriz ama Allah bağışlayıcı ve acıyıcıdır. Allah herkese mahşer gününde yardımcısı olsun dileği ile yaşımız aynı olsa da olmasa da yaş değil yaşantılar büyütür. İnsanı ben yaşıtlarıma göre olgun düşünürüm ve düşünmeye calışırım.

İnşallah ama benim sorunum bazı şeyleri hatta çoğu şeyi çok düşünür. Kafaya takarım.

İnanki yanlış anlama ama şöyle bir atasözü var; tok açın halinden anlamaz ben 2 kere aldatıldım ve genç yaşımda olgunlaştım içimdeki tertemiz kalbim taş oldu.

Yaşının 16 olduğunu varsayıyorum ve bana normal geldi. Gelip geçici böyle şeyler.

Hocam sanki yorumunuz aşalayıcı gibi geldi. Herkesin yaşantısı bir değildir. Yaş değil yaşantılar büyütür insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…