Sevilen birine nasıl açılmak gerekir?

@Dilan3553 gördüğüm kadarıyla kızsınız. Erkeklere bir kız için karakterinden ödün verme derim. Size de bir oğlan için karakterinizden ödün vermeyin diyorum.
Konuşmak istemiyor mu?
Her gün mü yazıyorsunuz?

Her gün mü yazıyorsunuz?
Direkt yani "selam" diye konuya girmiyorum. Bir şey atıyorum ya da ortak içerisinde olduğumuz konulardan giriyorum. Ama her gün konuşuyoruz. Benden hoşlanan arkadaşımız konuştuğumuzu bilmiyor. İkimizde söylemiyoruz saklıyoruz. Çünkü öğrenirse ikimizle de bir daha konuşmaz.

@Dilan3553 her gün olayını sorma sebebim şu, şimdi belki arkadaşınız çok konuşmayı sevmeyen birisi olabilir. Sürekli konuşmak onu bunaltabilir.

@Dilan3553 anlıyorum. Şimdi hani bir insan biriyle sürekli konuşunca da sıkılır, onu demek istiyorum. Farklı alternatiflere yönelebilir, yaşı sormayı unuttum. Yaşlar kaçtı?

@Dilan3553 anlıyorum. Pekala çocuğun sana karşı hal ve davranışları nasıl? Senin olay da biraz benimkine dönmüş yahu. 10 sene önceki olay, okumak istersen:

Pekala çocuğun sana karşı hal ve davranışları nasıl?
Aramızda ufak bir samimiyet var bazen bana lakap takar öyle konuşuruz bende civciv derim. Konuşurken kısa net cevaplar verip başından atmak yerine konuşmayı tercih eder.
Senin olay da biraz benimkine dönmüş yahu. 10 sene önceki olay, okumak istersen:
Tam siz attığınızda okumayı bitirmiştim. Cidden hemen hemen öyle.

@Dilan3553 şimdi hani buna benzer bir olayı yaşayan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki ben kız için arkadaşlığımı bozmadım. Sonucunda da pişman oldum, siz elinizden geldiğince saklı tutmaya çalışın. O ortak arkadaşınız öğrendiğinde durumu açıklarsınız artık. Yapacak bir şey yok. O kız kendini haklı çıkardı sonra da sen haksızsın falan demişti. Konu içerisinde belirtmiş olmam lazım. O konuda bayağı uzun yazmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı